Magasinet M!

Gumball 3000: Verdens vildeste (og rigeste) drenge-røve!

At man har kassen er ikke ensbetydende med et kedeligt liv med privatchauffør og russisk kaviar på cornflakesene. Det er Gumball 3000 et levende bevis på.

I går aftes ramte Gumball 3000, som er et utraditionelt rallyløb, tivoli i København. Her handler det ikke om at være hurtigst men ankomme med stil, hvilket ikke er særlig svært, når svine-rige deltagere drøner rundt i toptunede Porscher, Ferrarier og Bentleyer, der kan bringe drengerøven frem i de fleste.

 

Deltagerne blev i går forsinkede på grund af de tarvelige tyskere, der ikke mente, at det var forsvarligt at ha' en flok gale rigmænd kørende på den tyske autobahn (på trods af fri hastighed). Af kendte deltagere, der ankom til Købvenhavn kan vi nævne navne som skuespilleren Michael Madsen, musiklegenderne Xzibit, Eve, Bun B, Cypress Hill's DJ Muggs og Mick Jaggers datter, Jade, og supermodellen Jodie Kidd, Skateboard-stjernen Tony Hawk og til sidst men ikke mindst stjernen over dem alle, the one and only, David Hasselhoff. 

ANNONCE
mmm.dk - Gumball 3000: Verdens vildeste (og rigeste) drenge-røve! mmm.dk

Selveste batmobilen til Gumball 3000

I år har Gumball 3000 som noget nyt også dansk deltagelse, idet Zulu stiller op med en bil med komikerne Jonas Smith, Geo og Magnus Millang. Heldige asener.

 

Se billederne billederne af de vanvittige biler her:

 

 

Del

Seneste nyt

ANNONCE