Magasinet M!

Heinos Klumme - Nu i 2D: "BORN TO BE WILD"

- Sgu' da ikke på en Knallert-30!

mmm.dk - Heinos Klumme - Nu i 2D: "BORN TO BE WILD" mmm.dk

 

Jeg er født og opvokset i provinsen - med alt hvad det indebærer. (Jamen Heino, det ville vel også være underligt, hvis du var født og opvokset i provinsen, uden alt hvad det indebærer?)

Ja, jeg ved det - men det her er min klumme, så bland dig uden om din irriterende fiktive person, der blander dig.

 

'Hej Matematik' lavede en sang der hed "Party i Provinsen" - men jeg har været der, og der er IKKE party i provinsen. Men vi havde en tyk pige i klassen ,der hed Ketty. Hun blev kaldt 'tykke Ketty'. Ja, så kreative var folk. Hvordan fandt de på det? Hun hed jo Ketty, og hun var tyk. Men måske har 'Hej Matematik' ment: "Der er Ketty i Provinsen", og ikke Party. Der var i hvert fald mere Ketty i provinsen, end der var party - men der var også RET meget Ketty, skal det lige siges. Jeg hed Heino og var tyk, så I kan vel selv regne ud, hvad de kaldte mig?? De kaldte mig "tykke-Ketty's kæreste" - og det var vi altså ikke!Hun gad nemlig ikke.

 

Nå, men når man bor i Provinsen, så SKAL man have knallertkørekort den dag, man fylder 16 år. Det ved alle jer, der bor i en provinsby - og man skal rode med den efter skole. Udstødning er noget, man bliver udsat for, hvis man ikke ved, hvad det er - i provinsen. Jeg fik aldrig taget knallertkørekort, men jeg fik en knallert-30, da jeg var 22 år.

 

Man nåede lige at starte den første gang, dufte benzinen og tænke, "YEAH, born to be wiiiiild" - men fandt hurtigt ud af at 30 km/t er MEEEGA langsomt, og folk på cykel ELSKER at håne én ved at overhale fuldstændig ubesværet. Det værste var, når det var små drenge på 12-14 år, når man bare kunne se i sidespejlet, at den her den er ikke god. De har tænkt sig at overhale mig, 22 år på knallert der taber til 12 årige pis-unger på cykel. Det kunne mit ego ikke trække, så nogle gange når det var ved at ske, var man nødt til at fake, at man skulle bremse op for at tage sin telefon eller binde snørebånd.

 

Til sidst overvejede jeg at have et par løbesko under sædet, bare så jeg i det mindste kunne springe af min knallert og løbe om kap med den cyklist - så havde man da i det mindste givet det en chance.

 

Verdensrekorden i 5km løb, er løbet med omkring 30 km/t. Hvor stor en taber er man, hvis man stiller op til OL i 5 km løb, på sin knallert - uden at vinde?

 

Tirsdag d 17/4 2006, blev jeg overhalet af Tykke-Ketty - jeg har ikke kørt knallert siden.

ANNONCE
Del

Seneste nyt