Magasinet M!

Hotte Wrestling Babes!

Den amerikanske mandeportal Askmen.com har netop udnævnt Torrie Wilson og Trish Stratus som 2 af verdens 100 mest eftertragtede kvinder. Trish Stratus kom ind på 30. pladsen og Torrie Wilson kom ind på 22. pladsen.

Hotte Wrestling Babes!

Af: Morten Greve


Torrie og Trish er ikke velkendte navne herhjemme, men på den anden side af Atlanterhavet bliver Torrie og Trish hyldet som et par ekstremt velformede gudinder. De er nemlig de ultimative hardcore Wrestling Babes, der stadigvæk overraskende nok kan samle millioner af savlende, kabeltv-seende pseudoidræt-fans for at se de iscenesatte kampe hver mandag aften.

Og Torrie og Trish er tiden værd. Et par perfekt formede (ikke kun af naturen ganske vist), atletiske dæmon-gudinder, der trods en djævelsk god form ikke har mistet deres feminine ynder. Det her er den type piger, du vil savle over, når du ser dem pumpe jern i fitness-centret. Og tro os, det er mere jern end du kan løfte.


Se også billederne af wrestleren Chyna, som ikke overraskende, ikke er blandt de 100 mest eftertragtede. Hun er sgu for maskulin. Ubehageligt! Til gengæld er hun ikke karrig med fileten og det må man sgu respektere. Der er virkelig dømt guf for Xena-fans ? en næsten 2 meter høj kæmpekvinde med overarme, der ville gøre Hulk våd i trusseletten.

Se de ekstremt velformede Wrestling-babes TORRIE og TRISH i GALLERIET

Se hardcore CHYNA i dette galleri

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce