Magasinet M!

KFC lancerer Chicken & Donuts-butikker

Fried-chicken og donut galskab

Vi kender KFC som en fastfood kæde, og hvem af os har ikke spist deres kyllinger en tømmermændsramt søndag?

Men nu er det nye tider hos KFC. De åbner nemlig et nyt butikskoncept - Fried Chicken & Donuts - udvalgte steder.

En Fried Chicken & Donuts Basket indeholder almindelig kylling eller ekstra crispy kylling sammen med en donut. Hvis du er ekstra sulten, så kan du bestille en lidt større menu, og få to donuts istedet for en. 

Hvis du er mere til en Fried Chicken & Donuts sandwich, så får du et saftigt stykke kyllingebryst imellem to glaserede donuts. Og du kan selvfølgelig altid tilføje en ekstra donut, hvis du er mere sulten. Mums. 

Op til lanceringen af åbner KFC en pop-up butik i Los Angeles, som KUN vil være åben den 22. februar. Butikken skal kun sælge enten en KFC & Donuts Basket eller en KFC & Donut Sandwich. De første 50 kunder får en såkaldt "Colonel´s Dozen", som er seks ekstra crispy KFC-kyllingestænger og seks glaserede donuts. Så er kalorieindtaget for en enkelt dag vist også oversteget. 

Men det er ikke det eneste sted den nye idé om KFC & Donuts testes. I 40 udvalgte butikker er det nemlig muligt at købe en af de to nye menuer. Det er bl.a. i Pittsburgh, Pennsylvania, Norfolk og Richmond. 

Husk det, næste gang turen går til USA. Og så kom lige ind i kampen KFC Danmark - vi kan godt tåle lidt flere skæve kalorier!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce