Magasinet M!

Klamme Kryb - og deres middag

Og her tænker vi ikke på den "uskyldigt" dømte chatkonsulent Rudy Frederiksen, men verdens klammeste dyr.

Klamme Kryb - og deres middag

 

Kamel-edderkopen

 

Kamel-edderkopen

 

Hvis du er typen, der skriger som en lille tøs, der netop har mistet sin mødom, når du ser en "stor" edderkop spæne hen over gulvet, skal du nok ikke tage på ferie i Irak, hvor dette bæst hygger sig. På den anden side; hvis du plejer at holde badeferie i Bagdad, skal der nok mere til at skræmme dig, end dette fæle bæst, også kaldet for Kamel-edderkoppen. Som navnet antyder, er dette et ordentligt loddent krabat, som du nok skal være glad for ikke kan overleve i vores skønne nordiske kolde klima. Tak Kong Vinter.

 

 

 

ANNONCE

 

Slange vs. kanin

 

 

Slange vs. Kanin

 

Normalt vil sådan en sød lille kanin være en let lille snack for en slange af denne størrelse. Det er der bare ikke nogen, der har fortalt denne duracell dræber-kanin på speed.

 

 

Python vs. Gazelle

 

 

Python vs. Gazelle

 

Undertegnede leder stadig efter et pigebarn, der kan gabe ligeså højt som denne lede python-slange. Så hvis du er derude, vejer over 110kg og er under 145cm høj, må du gerne slå på tråden eller besvare min kontaktannonce: Fræk fyr søger frodig sex med dværg(e)!

 

ANNONCE

 

 

 

 

 

Slange vs. Rotte

 

Slange vs Rotte

 

Denne uskyldige rotte får samme kærlige behandling som de fleste af os, når ens bedsteforældre skal besøges: først et kæmpe smækkys, efterfulgt af en ordentlig krammer.

 

 

 

 

Kæmpe edderkop vs. mus

 

 

 

Kæmpe edderkop vs. mus

 

Denne "kamp" er omtrent ligeså fair, som hvis vores kære lærling stillede op i en boksekamp mod vores smukke moderedaktør. Vores unge AD'er ville nemlig få så mange prygl, at han ikke ville ane, hvem Kaptajn Kirk er. (Og lærlingen er verdens største Star Trek nørd).

 

ANNONCE

 

 

 

Tusindben vs. mus

 

 

Tusindben vs. mus

 

Hvad er klammere end et kryb med 8 ben, der fortærer en levende mus? Nej, ikke Rudy Frederiksen, der æder en levende rotte, men et kæmpe aggressivt tusindben, der springer på og æder en mus.

 

 

 

 

 

Del

Seneste nyt

Annonce