Magasinet M!

Knaldperlen i nyt talkshow: - Jeg knaldede hende så hårdt at hun brækkede sit haleben

Der bliver gået til den på lagnerne derhjemme, afslører Knaldperlen og hans kæreste, Kia, i et nyt talkshow.

Knaldperlen i nyt talkshow: - Jeg knaldede hende så hårdt at hun brækkede sit haleben

Okay. Talkshowet her lyder ikke som noget, du har lyst til spilde dine dyrbare timer af dit liv på. Værten er Mor Jette, der sammen med datteren Jessica er kendt fra doku-serien Mig og Min Mor, og talkshowet hedder Mor Jette Show. Du kan se det på YouTube, men hvorfor sku' du?

Jo, altså dels fordi hun blender kager, og dels fordi hun får besøg af kendisser. Kendisser, der for det meste intet filter har. Som eksempelvis realitystjernerne Kia og Knaldperlen, der snart bliver forældre til deres første barn, og som gæster det første program.

Det skriver eb.dk.

Jeg kan mærke at det bliver en god dag i dag ???.. #love #weekend #happy #good #day

A post shared by Kia Sødergreen (@kia.sodergreen) on Aug 29, 2015 at 2:18am PDT

ANNONCE

Og hvis du nogensinde har set Knaldperlen aka Walid Bechara i aktion i fx Kongerne af Marielyst, så ved du også, at han er "out of this world". Og det gør sig også gældende i netop Mor Jette Show. Udover at komme med anekdoter som "hvis man kunne blive millionær af at knalde, så var jeg milliardær", fortæller Knaldperlen - sammen med kæresten Kia "Sugar" Sødergreen - blandt andet, at der ikke bliver hvilet på laurbærrene i soveværelset.

- Jeg knaldede hende så hårdt i en doggystyle, at hun brækkede sit haleben, siger Knaldperlen i showet.

Og stoltheden i stemmen kan for alvor høres, da han yderligere fortæller, at Kia af lægen blev spurgt, om hun også havde været sammen med Knaldperlen, da han var stødt på samme skade før.

Du kan se hele showet herunder og høre om halebens-episoden ca. 4 minutter og 20 sekunder inde i videoen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt