Magasinet M!

Kvinde blev blokeret fra sit hjem af 100 sultne vaskebjørne på madeventyr

Hun havde fodret dem uden problemer i 35 år - indtil nu.

En kvinde i Washington måtte ty til hjælp fra politiet, efter at hun blev blokeret fra sit eget hjem af omkring 100 vaskebjørne, der var på udkig efter mad. Det uventede drama udspillede sig den 3. oktober nær byen Poulsbo, vest for Seattle, hvor kvinden havde fodret vaskebjørne i 35 år uden problemer.

Men de seneste måneder var bestanden eksploderet, og de mange nye tilkomne vaskebjørne havde åbenbart fået nys om, at hendes hjem var det perfekte sted for en nem snack.

Ifølge WZZM ringede kvinden til politiet, da hun ikke længere kunne komme ind i sit hus på grund af de mange vaskebjørne, der "krævede mad" og havde omringet hende. Hun måtte flygte ind i sin bil for at beskytte sig mod de sultne dyr, der viste sig langt mere vedholdende, end hun havde oplevet før.

Vaskebjørne, ofte kendt som "skraldepandaer" på grund af deres tendens til at rode i affald, anses normalt for at være harmløse og underholdende væsner. De er natdyr, der ofte kun er en mindre gene, men i dette tilfælde havde situationen taget en farligere og mere intens drejning. Da politiet ankom, viste en video fra Kitsap County Sheriff’s kontor, at vaskebjørnene stadig ikke havde travlt med at forlade området, selv efter lovens lange arm dukkede op.

Politiet henviste kvinden til Washington Department of Fish and Wildlife for at få professionel hjælp, da det stod klart, at hun ikke kunne håndtere problemet alene. Fangere, hun havde kontaktet, oplyste dog, at det ville koste hende hele $500 per vaskebjørn at fange og flytte dyrene.

Så hvad sker der nu? Ingen ved det. Men vaskebjørnene? De er stadig sultne. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt