Magasinet M!

Kvinde fængslet for at være æskestiv og have tilbudt sex ombord på fly

Og hun tog ikke nej for et svar!

Hvor mange af jer kender til den såkaldte ´Mile High Club´? 

Kort fortalt så er det sex i en flyver. Og det kan åbenbart ende ud i en anholdelse. Så tænk dig om næste gang. Hvis du altså heller ikke kender ham/hende, som du skal have sex med. Og du har drukket lidt for meget rødvin.  

En 20-årig britisk kvinde, Demi Burton, er blevet anholdt efter en lang og turbulent flyvetur med Etihad. Hun havde drukket lidt for meget vin, var blevet lidt for fuld, og tilbød flere mandlige passagerer at gøre hende selskab i ´Mile High Club´. Og hun tog ikke et nej som et svar. 

Demi Burton havde eftersigende drukket rødvin i lange baner, mens hun havde tilbudt adskillige mænd sex ombord på flyet. 

Da stewardesserne ikke ville give hende mere vin efter opfordring fra en passager, så gik det for alvor amok. Demi Burton fortalte, at hun havde brug for mere vin, ellers ville hun få et panikanfald. Stewardesserne holdt fast, og hun fik ikke mere vin. Herefter krævede hun at snakke med piloten, som hun mente, skulle lande flyet med det samme.

Det hjalp heller ikke. 

Hun begyndte så at slå, bide og spytte på både crew members og tilfældige passagerer. Det efterlod folk med bl.a. en flænge i panden, trykkede ribben og massive blå mærker på hele kroppen. 

Der skulle hele seks medarbejdere og seks passagerer til at få hende fastspændt til sædet, og få hende til at falde en smule til ro. 

En af stewardesserne som var ombord på passagerflyet fortæller:

"Det var en meget stressfuld situation. Det er på ingen måde retfærdigt for mit personale at blive behandlet på den måde og uforsvarligt for de andre passagerer. Vi var rystede". 

I Manchester er Demi Burton blevet fængslet i seks måneder, efter at have tilstået, at hun var fuld ombord på flyet og fem forskellige slags overgreb på både crew og passagerer.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE