Magasinet M!

Kvinde har været i et kærlighedsforhold med et fly i ni år - nu har de slået op

Og så var det vist nok internet for i dag..

Efter næsten et årti i et romantisk forhold med et Boeing 737-800 fly, har den tyske kvinde Michele Kobke afsløret, at hun og flyet, hun kaldte "Schatz" (elskede), nu har slået op.

Ja, du læste rigtigt - det er ikke en skribent, der er få skridt fra at få en blodprop og skriver volapyk. Den er god nok. 

Kobke, der i 2014 mødte flyet i Berlin Tegel lufthavn, havde i mange år dyrket et intenst forhold til flyets vinger, motorer og design.

Kobke, nu 30 år gammel, beskrev tidligere deres forhold som passioneret og intimt. Hun sov ofte med forskellige dele af flyet, såsom en tankventil eller en model af det elskede Boeing 737-800, og drømte om en dag at gifte sig med det.

Bryllupsplanerne omfattede en ceremoni, hvor hun ville sige "ja" til sit fly og "foreviges" med det. Men trods hendes dybe følelser har Kobke nu besluttet at afslutte deres forhold.

Ifølge hende har bruddet ikke været bittert.

"Vi er stadig venner," sagde hun, hvilket tyder på, at de har opretholdt en venlig relation. Michele Kobke er blevet klassificeret som lidende af parafili, en person der udvikler romantiske eller seksuelle følelser for livløse objekter. Mens denne form for tiltrækning af nogle psykologer anses for at være en seksuel afvigelse, er det ikke alle, der ser det som en tilstand, der kræver behandling.

Efter bruddet har Kobke nu fundet en ny passion. Hun har solgt over 300 flyrelaterede souvenirs for at skabe plads til sin nye interesse for middelalderen og især ridderudstyr. "Jeg elsker nu at bære ridderrustninger," udtalte hun og antydede, at hun har bevæget sig fra sin fascination af moderne teknologi til en tid med historisk romantik.

Det er uvist, hvad fremtiden vil bringe for Michele Kobkes usædvanlige forholdsinteresser, men én ting er klart – hun har bevæget sig videre.

What the actual fuck... du kan se mere til hende lige her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt