Magasinet M!

Lost sæson 2 er lige om hjørnet

Enhver god drengerøv bør vide bare en lille smule om, hvad der kommer i tv ud over den næste kamp i Superligaen, og hvis du er en af dem, der har været bare en lille smule opmærksom, så ved du, at Lost var en af de helt store serier i USA sidste år.

Lost sæson 2 er lige om hjørnet

Af: Morten Greve


Kanal 5 var så smarte at bringe serien her til landet, og det har vi her på M! været dybt taknemmelige for, for Lost er både top spændende, overraskende og meget, meget flot? og hvordan skulle vi ellers have muligheden for at nyde Evangeline Lilly, den dybt lækre brunette med den mørke fortid spankulere rundt på en strand med en 9mm i et par iturevne shorts?

Ikke siden Baywatch har hvide sandstrande været mere dragende.


Kanal 5 starter med at sende den nye sæson med et dobbelt-afsnit mandag d. 9. januar kl. 20.00, men vi vil allerede her give dig en lille forsmag på i galleriet fra sæson 2.

Hvis du skulle være i tvivl om, hvorfor du skulle få lyst til at styrte ned med et fly på en trope-ø, så check også Evangeline Lilly, Emilie de Ravin, Maggie Grace og Michelle Rodriguez ud i galleriet med babes fra Lost.

Har du ikke haft fornøjelsen af et se hver eneste afsnit, af den bedste serie på amerikansk tv i meget lang tid, så kan du også bestille DVD-boxsettet af sæson 1 her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt