Magasinet M!

M! tester is

Hvad er bedre end en kold is, når der er bragende hedt udenfor?

M! tester is
M! tester is
Mars og Snickers-is

Har du nogensinde oplevet nogen sige: "Nej, ellers tak. Jeg kan ikke li' Mars/snickers-is"? Nej vel. Det er fordi, at ALLE elsker disse to varianter. Og det gør vi også. Måske testens mest geniale is.

6 ud af 6 stjerner

M! tester is
Mørk

Kedelig. Sådan kan man bedst beskrive Mørk-isen fra Premier-is. Beskrivelsen af isen fejler bestemt ikke noget og det lyder da også lækkert med en "flødeis med bourbonvanilje dyppet i mørk belgisk chokolade". Men den smager altså ret kedeligt.

3 ud af 6 stjerner

ANNONCE
M! tester is
Milktime Squeezy

Skub-op-is og mæke/flødeis fungerer bare ikke. Måske fordi vi er blevet vant til smagen af sodavandsis, når vi får sutter på skub-op varianten. Denne Squeezy er nok et større hit hos de yngre isspisere, end den bliver på redaktionen.

2 ud 6 stjerner

M! tester is
Solero Fruit Ice Orange

"Hvad helvede er det?" udbrød M!s Redaktionschef forundret, da han fik et stykke frugt i munden? Nogle piger vil måske mene, at det er et hit med rigtige appelsinstykker i en sodavandsis. Her på redaktionen vil vi meget gerne have holdt de to ting adskilt.

3 ud af 6 stjerner

ANNONCE
M! tester is
Faxi Kondi-is

Gæt selv hvad den smager af. En dejlig forfriskende limonadeis, der modsat flødevarianterne er dejlig "let" at spise på en varm sommerdag.

5 ud af 6 stjerner

M! tester is
Underground Isvaffel

Chokoladis blandet med jordbæris er en dejlig kombination. Undergrounds isvaffel har en fyldig og rund smag, og smager dyrere, end den er.

6 ud af 6 stjerner

ANNONCE
M! tester is
Magnum Caramel & Nuts

Endnu en genial is med en herlig smag af karamel, vaniljeis og nødder. Desværre ender den med at blive lidt for kvalm på grund af karamellen.

5 ud af 6 stjerner

M! tester is
Daim Pear Dream

Daim-isvaflen er helt genial. Daimkugler og vanilje-is: What's not to like? Derfor undrede vi os lidt over, hvorfor den nu kommer i en pære-variant. Men bare rolig, pære-smagen er på ingen måde gennemtrængende og Daim-isen smager ligeså godt, som vi husker.

6 ud af 6 stjerner

ANNONCE
M! tester is
Twister Fruit

Den velkendte Twister i en frugt-variant. Twisteren består af ananasis i snoet kombination med citron- og limesodavandsis omkring en lækker kerne af jordbærsodavandsis. Et sikkert hit hos damen.

4 ud af 6 stjerner

M! tester is
Calippo Cola

Er du vild med cola og sodavandsis? Så er Calippo Cola fra Frisko Is et hit. Når det er allervarmest udenfor, smager den genialt. M!s A.D.'er tøver i hvert fald ikke  med at give den topkarakter.

6 ud af 6 stjerner

ANNONCE
Del

Seneste nyt