Magasinet M!

Mickey Mouse aka. Steamboat Willie er på mordjagt i første trailer til Screamboat

Næste Disney-figur til at få en tur i gyser-møllen!

Der er gået sport i at lave elskede børnefigurer til gyserfortællinger - især når rettighederne er blevet allemandseje, ligesom Peter Plys og nu Steamboat Willie aka. den tidlige Mickey Mouse.

Og sidstnævnte har nu fået en makeover - den går under navnet Screamboat. 

Filmen er instrueret af Steven LaMorte, der også har været med til at skrive manuskriptet sammen med Matthew Garcia-Dunn. Screamboat er inspireret af den originale Steamboat Willie-tegneserie fra 1928, der introducerede verden for Mickey Mouse og Minnie Mouse, og som nu er i det offentlige domæne.

LaMorte beskriver filmen som en blodig og splatter-agtig, men samtidig en kærlig hyldest til den originale karakter.

Historien følger en sen nattur med færgen i New York City, hvor passagerer og besætning bliver angrebet af en morderisk og ondskabsfuld mus, der ikke skyr nogen midler for at skabe kaos. Musen, der er både en dukke og et kostume, er designet af Quantum Creation FX og er en 100 procent lavet med praktiske effekter, hvilket betyder, at ingen CGI er blevet brugt til at skabe den.

Screamboat føjer sig til rækken af indie-gysere, der trækker på gamle Disney-karakterer, såsom Winnie-the-Pooh: Blood and Honey. Disse film udnytter den nye bølge af “dark Disney”-fandom, der omfavner horrorversioner af barndommens yndlingsfigurer. 

Nu skal den søde mus og en af de originale Disney-grundpiller altså smide hæmningerne og i stedet lade sig drive af sine morderiske instinkter.

Er du klar på at se Mickey Mouse går amok med mord ombord på sin færge? Se traileren herunder:

ANNONCE
?si=rQtsX0w7-np3Tg4b
Del

Seneste nyt