Magasinet M!

Mmmm! Mystisk moderkage-mad!

Så skete det endelig: Tom Cruise har ynglet, så nu kan Tom endelig få dækket sine protein-behov efter den hårde fødsel - han har nemlig tidligere erklæret, at han har tænkt sig at fortære moderkagen.

Mmmm! Mystisk moderkage-mad!

Af: Morten Greve


Moderkagespisnings-ritualet (placentophagia, som det hedder) er af gode grunde ikke almindeligt udbredt, men bliver stadigvæk dyrket af nogle old skool kulturer og fanatiske hippie-vegetarer (det er den eneste form for kød, som man kan spise, hvor der ikke først skal slås noget ihjel).

Hvis du skulle være interesseret i at følge Cruises eksempel og selv eksperimentere med lidt moderkage-kannibalisme, så har vi her et par opskrifter, du kan afprøve. Det er ikke noget vi finder på, men heller ikke noget vi anbefaler!

Moderkage-Spaghetti: Skær kødet fra ¾ moderkage ud i små bidder, brun kødet i 1 spiseskefuld smør og 1 spiseskefuld olie. Tilføj én stor dåse tomat-puré, 2 store dåser hakkede tomater, 1 løg, 2 fed hvidløg, 1 spiseskefuld sirup, 1 laurbær-blad, 1 spiseskefuld rosmarin, 1teskefuld salt, honning, oregano, basilikum og fennikel. Lad det simre i en halv time. Server med friskkogt spaghetti.

Moderkage-Pizza: Blend moderkagen. Steg den i 2 spiseskefuld oliven-olie med 4 fed hvidløg, tilføj ¼ teskefuld fennikel, paprika, salt, timian og en ¼ teskefuld oregano. Afslut med en halv kop vin. Lad den stå og simre i en halv time og brug den så sammen med din yndlings-pizza dej ? og pynt derefter, som du foretrækkker.

Moderkage-cocktail: Blend ¼ kop rå moderkage med 3 dl grøntsagsjuice, 2 isterninger og en ½ kop gulerodsjuice. Tilsæt vodka efter behov.

Ren Bloody Mary! YUM!

Check også lige billederne af Katie Holmes, det unge fødselshylster, der har bragt næring og liv til Tom Cruise og hans afkom

ANNONCE
Del

Seneste nyt