Magasinet M!

Når bøller får klø

Disse idioter er vant til at dele håndmadder ud. Men hvad sker der, når de fucker med den forkerte?

Når bøller får klø

to fyre generer det forkerte par

"Se, der kommer et kærestepar. Lad os endelig stikke pigen én på hovedet og se, hvad der sker." Sådan må man gå ud fra, at disse to idioter har tænkt. Hvad de bare ikke vidste var, at kæresten til pigen kan et trick eller to. Episk.

 

 

Diskussion i bus udvikler sig

En diskussion i en bus udvikler sig heftigt mellem denne unge, sorte mand og en ældre hvid mand. Da diskussionen er på sit højeste truer den unge fyr den gamle mand med et par flade. Herefter går den gamle mand væk for at undgå ballade og sætter sig forrest i bussen. Den sorte fyr følger efter og langer ud efter ham. Det skulle han aldrig ha' gjort.

ANNONCE

 

Bøller vs "transvestitter"

Hvad sker der, når 3 hjernedøde idioter overfalder to sagesløse transvestitter, som i virkeligheden viser sig at være professionelle ultimate-fightere på vej til en julefrokost? Det her.

 

 

Bonderøve generer den forkerte

 

Et par hill-billies generer og forfølger, i deres øjne, en lidt for smart bybo. I flere minutter kører de efter ham i bil, mens de optager hele hændelsen på video. Da han endelig stopper ved en blind vej, stiger de knap så smarte hill-billies ud. Og bevæbnet med et baseball-bat gør de klar til at uddele tørre tæsk. Hvad de ikke havde regnet med, er den lille overraskelse den "smarte bybo", har til dem.

ANNONCE

 

Barske Bølle-bank

 

Fyren i dette klip lægger ud med at sige, at han ikke vil slås. Det vil bøllen gerne. Og hans kæreste, som filmer hele begivenheden, er da heller ikke sen til at opmuntre sin bøllekæreste. Det går - heldigvis - bare ikke helt, som hun havde forestillet sig. 

 

 

Bølle smager sin egen medicin

 

Idioten her banker løs på en gruppe sagesløse mennesker. Han får tilmeld sparket det ene offer i hovedet, mens offeret ligger ned. Bedst som han er på vej væk fra gerningsstedet, og man tænker, at han slipper fra det, bliver han ramt af et knytnæveslag, der ville sende et næsehorn i gulvet.

ANNONCE

 

Uheldig røver

I Danmark kan du risikerer fængsel, hvis du yder modstand under et røveri eller er så fræk at smide et videoklip med gerningsmanden på nettet. I USA er det ikke helt sådan. Se her.

 

Den tyrkiske massakre

Det er svært at vurdere, hvem der er bøllen her, men imponerende, det er det. Og så får denne video et ekstra plus i vores bog, da indslaget, som stammer fra en tyrkisk nyhedsudsendelse er akkompagneret af Eye of the Tiger og en nyhedsvært på coke, der agerer sportskommentator. Se, det er journalistik, der vil noget.

ANNONCE

 

Del

Seneste nyt