Magasinet M!

Nu kan du vinde en ETB fra Twilight Masquerade og jagte dine chase cards

Er du på Pokéjagt i det nye sæt?

Pokéfans, står I og mangler en lille lækker sag til Pokémon-samlingen?

Så har du nu mulighed for at få fingrene i den spritnye Elite Trainer Box fra det nyligt lancerede sæt, Twilight Masquerade.

Pokémon fortsætter ufortrødent med at bringe nye, spændende kort i spil, som både bringer samlere til bordet, men også folk, som elsker at åbne nye pakker og lade sig forføre af de evigt foranderlige designs.

Hvis du har været med siden 90’erne, eller husker de gyldne barndomsstunder - så er tiden altså kommet til at prøve det igen!

Sættet er allerede faldet i fans’ interesse med lækre IR-kort og en heftig pulje af Special Illustration Rares, som både hylder den nyligt opdagede Ogerpon og ikke mindst en vild alt art Bloodmoon Ursuluna Ex.

En Elite Trainer Box - eller en ETB - er for dig, der ikke helt er med beatet, en æske, der indeholder en blandet landhandel af Poké-guf: Pakken indeholder ting til at spille Pokémon-spillet rigtigt med terninger og lignende, et unikt promokort og ikke mindst hele 9 uåbnede boosterpacks.

Du kan vælge at lade den forblive ‘sealed’, hvis du er typen, der godt kan lide og lege lidt med investeringer - eller du kan give dig i kast med de mange boosterpacks i håb om at trække nogle af de helt eftertragtede kort. 

Eksempelvis Tera Greninja Ex eller måske den charmerende Carmine SIR-Trainer - uanset hvad, så venter der sig en verden af sjov i sådan en ETB.

ETB'en kan efterfølgende bruges som opbevaring til bulk-kort med opdelere og sleeves til de vigtige kort.

Hvis det er noget for dig, så hop ind på konkurrencen herunder - det eneste du skal gøre for at have et lod i puljen, er at udfylde formularen herunder. Du kan kun deltage én gang - vinderne vil blive kontaktet pr. mail og konkurrencen kører itl og med d. 9. juni.

ANNONCE
Nu kan du vinde en ETB fra Twilight Masquerade og jagte dine chase cards
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt