Magasinet M!

Ny gadget skjuler lugten på toilettet, når du har lavet nummer to

Nu skal du aldrig være bange for at efterlade Jerusalems ødelæggelse til den næste i køen!

Du kender sikkert scenariet, hvor du lige har været på toilettet og syltede en heftig dunhammer, hvorefter en af dine uheldige kollegaer står klar til at overtage porcelænstronen.

Det er lidt et tabu, og noget, som gør, at mange danskere hellere vil holde pølseriet på hjemmefronten. 

Det er ikke den fedeste følelse - men det vil en ny virksomhed nu gøre op med! Nu kan du have nogle små smarte pakker med på farten, som du smider i kummen, når nummer 2 banker på.

”Problemet findes også i folkeskolen, hvor halvdelen af eleverne udskyder toiletbesøget til gene for både læring og trivsel. Der er ligefrem tale om afføringsskam blandt danskerne. Derfor jeg satte mig for at gøre toiletbesøget lugtfrit, lyddæmpet og trygt.”, fortæller Tomas Gleesen, stifter og opfinder af FLUSHHH.

FLUSHHH er lavet af nedbrydelig materiale, tilføjet lidt duft og sørger for, at din bjælke fra gårsdagens taco-attack forbliver diskret ude af billedet. 

FLUSHHH er en lille pose med bionedbrydelige ingredienser, lidt sæbe og en diskret duft, som du let og praktisk kan have med dig overalt. Du tømmer blot posens indhold i toilettet, venter 10 sekunder og derefter gør det, du skal. FLUSHHH giver dig komplet og tryg anonymitet alle steder - og sørger for, at din bjælke fra gårsdagens taco-attack forbliver diskret ude af billedet. 

14 stk. koster 98 kroner hos FLUSHHH. Galt eller genialt?

ANNONCE
Del

Seneste nyt