Magasinet M!

Nyt vækkeur Alarmo spiller nostalgiske Nintendo-spilsange til din morgen

Vågn op til kendingsmelodien til Super Mario!

Vækkeuret om morgenen er ikke ligefrem nogens bedste ven.

Ofte vælger man enten en horribel ringetone, der kan få dig sparket ud af sengen i ren og skær rædsel i ørene, eller også finder du den lifligste og hyggeligste morgenmelodi, du alligevel kommer til at hade som pesten.

Der er ikke rigtig nogen god løsning - indtil nu!

Nintendo vil nemlig gerne gøre det lidt sjovere at stå op til tonerne af "GODMORGEN!", og derfor har de lanceret en interaktiv alarmklokke, som går under navnet Alarmo.

Et lille, hyggeligt rundt ur, som har Nintendos ikoniske røde farve, som bringer nostalgien tilbage og genbesøger Nintendos ikoniske spilunivers.

Den har et væld af interaktive funktioner - eksempelvis at du kan få den til at snooze med en simpel bevægelse, eller slukke den helt, når den registrerer, at du går ud af sengen.

Og tonerne fra vækkeuret er naturligvis hevet direkte ind fra Nintendos geniale musikkatalog af forskellige temasange fra deres spil-univers - alt fra Legend of Zelda til Super Mario.

Urets front byder også på gengangere fra Nintendo-universet, hvor du selv kan vælge hvilket spil, de skal hentes fra.

En lille advarsel - tonerne bliver aggressivt højere og højere, jo længere du ignorerer din alarm. 

Alarmklokken er tilgængelig for Nintendo Switch Online-medlemmer lige nu, mens den bliver tilgængelig til almenfolket tidligt i 2025.

Skal du vågne op til Marios kendingsmelodi?

Det er selvfølgelig lidt farlig leg, da du kan gå hen og associere Super Mario med morgenhumøret, og det er en dårlig kombi.

Men igen - kan man blive andet end glad i låget, når man hører titelmelodier til gamle Nintendo-spil?

ANNONCE
Del

Seneste nyt