Magasinet M!

OnePlus afslører deres næste vilde smartphone til oktober

Nyt fra OnePlus.

OnePlus 8T hedder den nye premium smartphone fra OnePlus, der vil blive vist frem for første gang nogensinde til et digitalt lanceringsevent den 14. oktober kl. 16.00.

OnePlus 8T står på skuldrene af den anmelderroste 8-serie og vil med den nyeste teknologi på markedet igen hæve barren for den ultimative smartphone-oplevelse.

Den nye OnePlus 8T tager afsæt i den anmelderroste OnePlus 8-serie, der blev lanceret tidligere i år, og vil med nye og forbedrede teknologier tage brugeroplevelsen til nye højder.

Med kombinationen af kraftfuld hardware og hurtig software tilbyder OnePlus en premium-smartphone med imponerende ydeevne, der samtidig er fantastisk elegant.

“OnePlus undersøger hele tiden mulighederne for, hvordan vi kan få den seneste teknologi ud til vores tech-begejstrede brugere, så snart vi er sikre på, det møder vores høje standarder. Med OnePlus 8T hæver vi igen barren for os selv i forhold til at skabe den ultimative brugeroplevelse - bl.a. takket være nye funktioner, som vi glæder os til at kunne præsentere for første gang i en OnePlus-enhed. Jeg er sikker på, at OnePlus 8T vil overgå forventningerne endnu engang og levere en uovertruffen flagskibsoplevelse,” siger Pete Lau, grundlægger og CEO i OnePlus.

Deltag i eventet online Det globale OnePlus 8T lanceringsevent vil blive livestreamet den 14. oktober kl. 16.00. Alle har mulighed for at deltage virtuelt på farten eller fra sofaen på lige her

ANNONCE
Del

Seneste nyt