Magasinet M!

Oplev frække ure i millionklassen

Klarlund udstilling klar med unikke ure i verdensklasse

Vi kan aldrig få nok af ure - og heller ikke af dem i den helt dyre klasse. 

Den anerkendte urmager Svend Andersen, er mand for nogle utroligt fine af slagsen, og så nogle med et frækt twist!

Svend Andersen besøger Klarlund-udstillingen i år. Den 75-årige urmager er anerkendt for sin uafhængighed i branchen og blandt Feinschmeckere for sine urværker i millionklassen med erotiske motiver blandet med tvist af humor med fx coitus (samlejescener) på bagsiden af urværket - set i den kinesiske kunst i det 19. årh. og kendt fra græsk mytologi.

Et godt eksempel er Andersen Genève 'Græsk Mytologi', som du kan så på billederne herunder. Urskiven er mønstret med visere i blålegeret guld, med coitus på bagsiden.

ANNONCE
Andersen Genève - Oplev frække ure i millionklassen Andersen Genève
Andersen Genève - Oplev frække ure i millionklassen Andersen Genève

For sjette år i træk ruller Klarlund, Danmarks største forhandler af smykker og ure, den røde løber ud til den internationale udstilling med eksklusive ure og smykker. 

Ud over de nyeste ur-modeller fra Basel World-messen og SIHH-messen i Geneve, vil der være ure fraRolex, IWC, OMEGA og Glashütte Original sammen med Audemars Piguet, Chaumet, Hublot, Panerai, TAG Heuer, Tudor og Vacheron Constantin - sammen med eksklusive diamantsmykker fra Klarlunds egen diamantkollektion, Classic K Collection.

Klarlunds Fine Watch & Jewellery Exhibition 2017
17.-19. november 2017
Børsen-bygningen i København

Udstillingen er åben for alle mod billet til kr. 100,-: klarlund.dk/expo/

ANNONCE
Del

Seneste nyt