Magasinet M!

Opskriften på bacon-drømmekage

En kage med bacon? Det må da være enhver fyrs drøm. Så her er opskriften

Opskriften på bacon-drømmekage

Opskrift til 24 personer

 

500 g. mel

100 g. smør

500 g. sukker

8 æg

4 dl. mælk

6 tsk. bagepulver

4 tsk. vanillesukker

 

Glasur:

60 g. smør

500 g. brun farin

1 dl. mælk

1600 g. rå bacon, ristet og knust (i morter, f.eks.)

 

Æg og sukker piskes sammen, mel, bagepulver og vaniljesukker drysses i. Smørret smeltes og hældes i sammen med mælken. Den skal have ca. 20 minutter i en 200 grader alm. ovn.

 

Ingredienserne til glasuren blandes sammen i en gryde. Det skal op at koge ganske kort.

 

Når kagen har fået 20 minutter, skal glasuren på og derefter have fem-seks minutter mere. Det skal boble en anelse. Tag ud, køl af og servér. Kan med fordel spises med en kold cola til.

ANNONCE
Del

Seneste nyt