Opskriften på bacon-drømmekage
En kage med bacon? Det må da være enhver fyrs drøm. Så her er opskriften
Opskrift til 24 personer
500 g. mel
100 g. smør
500 g. sukker
8 æg
4 dl. mælk
6 tsk. bagepulver
4 tsk. vanillesukker
Glasur:
60 g. smør
500 g. brun farin
1 dl. mælk
1600 g. rå bacon, ristet og knust (i morter, f.eks.)
Æg og sukker piskes sammen, mel, bagepulver og vaniljesukker drysses i. Smørret smeltes og hældes i sammen med mælken. Den skal have ca. 20 minutter i en 200 grader alm. ovn.
Ingredienserne til glasuren blandes sammen i en gryde. Det skal op at koge ganske kort.
Når kagen har fået 20 minutter, skal glasuren på og derefter have fem-seks minutter mere. Det skal boble en anelse. Tag ud, køl af og servér. Kan med fordel spises med en kold cola til.