Magasinet M!

Pornhub lancerer banebrydende sexlegetøj: The TwerkingButt

Har du bare altid ønsket en Twerking-røv til dit soveværelse?Med den ufatteligt populære trend med ryste-store-baller-eller-klappe-med-skinkebamserne, også kaldet ’twerking’, kan det ikke komme som nogen overraskelse, at den udæsker en fetich hos folk med forkærlighed for store kødfulde basunrøve i vibration.

Den kære hjemmeside Pornhub.com - som du kender fra din daglige sletning af historik - har taget teten og taget twerking to the next level – vi præsenterer:

ANNONCE
Pornhub lancerer banebrydende sexlegetøj: The TwerkingButt

Hvad går den så ud på? Jo, indtil nu har du blot kunne lade dig hypnotisere af de velformede bagdele i rytmiske bevægelser, men nu kan du involverer dig langt mere i akten. Du får den nederste del af kvinden i et stykke plastisk gummi formet efter grundformen af en fyldig twerking-røv. Men produktet skiller sig fra de tidligere produkter med kvindelige kropsdele. Sexlegetøjet er nemlig en virtual reality-oplevelse, som giver dig twerking, som du aldrig har prøvet før.

Hvis du er træt af at kigge på din sølle lejlighed med et stykke plasticrøv på sengelinnedet, så har sexpakken også sørget for, at du kan leve dig ind i fantasien og glemme din solopræstation.

Mens du fyrer 3D-brillernes kluntede storbror på fjæset med en montage af twerkende kvindfolk, kan du med din krop nyde vibrationer og bevægelser fra udstyret, som minder om twerking.

ANNONCE
Pornhub lancerer banebrydende sexlegetøj: The TwerkingButt
Pornhub lancerer banebrydende sexlegetøj: The TwerkingButt

Og for at svare på dit spørgsmål: du kan godt bolle den. Bevægelserne er ikke blot udenpå, men indeholder både massage, varmetilføring og ikke mindst de vibrerende elementer fra en twerking. Du kan selv styre, hvor meget din plastic-kæreste skal gå amok med røvbevægelserne gennem TwerkingButt-app.

Hvis du allerede på nuværende tidspunkt siger, shut up and take my money, så kan du lige få et overblik over priserne.

Den klassiske udgave med al udstyret koster 4700 kr., mens feinschmeckeren kan spendere sine lommepenge på deluxe-udgaven til 6700 kr.

ANNONCE

Den sidstnævnte udgave skulle eftersigende være den mest realistiske twerking-fucking-oplevelse, du nogensinde har prøvet – eller som deres slogan lyder:

TwerkingButt allows you to experience the ultimate in cyber passion with motion and movement so real, you’ll never see it coming.

Hvis du får lyst til dit private twerking-show med happy-ending uden at skulle socialisere med andre mennesker, så tjek udstyret ud på hjemmesiden!

Se desuden en awesome video af konceptet herunder:

ANNONCE
Del

Seneste nyt