Magasinet M!

Sådan ved du, om en kvinde forsøger at forføre dig

Det smukke køn tager biologien til hjælp, når de flirter - lær at læse deres signaler her.

Vi faldt over Womans guide til flirtende kropssprog. Her er de 11 "tells", der aflører, om hun er interesseret i dig.


1. Kaster hun med håret?
Woman.dk skrev: "Læg hovedet tilbage og skub håret væk fra ansigtet eller over skulderen med den ene hånd. Denne bevægelse betyder "jeg gør mig lækker for dig" - og den virker selv for de korthårede! En lille bonus ved bevægelsen er, at du blotter din armhule, så den udkårne har lettere ved at dufte dine feromoner - i kropssprogs-kredse også kaldet din "sex-parfume" (vi andre ville måske bare kalde det sved, men okay)"


2. Rører hun ved sig selv?
Woman.dk skrev: "Din underbevidsthed får din krop til at gøre ting, du i al hemmelighed gerne vil have ham til at gøre. Så når du sidder og stryger dig selv over armen eller nusser dig i nakken, sender du et signal om, at du gerne vil have ham til at gøre det samme."


3. Har hun løse håndled?

Woman.dk skrev: "Når du sidder med dinglende håndled, sender du et stærkt signal om, at du er parat til at underkaste dig. Det gør mænd helt kulrede, fordi det får dem til at føle sig som store, stærke alfa-hanner."


4. Kører hun fingrene langs en cylinder?

Woman.dk skrev: "Nus en cigaret, en finger, stilken på et vinglas eller hvad som helst andet, der kan lede tankerne hen på en fallos - han vil ikke tænke på andet, end hvad du ellers kunne køre de fingre op- og nedad. Du kan også lege lidt med din fingerring: Tag den af og på et par gange, og hans tanker vil straks være sporet ind på sex."


5. Fugter hun sine læber
?
Woman.dk skrev: "Læberne er bløde, røde og på cirka samme størrelse som dine kønslæber. Derfor er det nok heller ikke helt ude i skoven, når kropssprogsforskerne påstår, at de ting, du gør ved dine læber, i virkeligheden handler om at vise manden, hvordan temperaturen er "dernede". Lidt spyt eller en gang lipgloss kan derfor kun opfattes på en måde af mandens underbevidsthed: Du er tændt! Derudover er det bevist, at både læber, bryster og kønsdele bliver rødere, når du er seksuelt ophidset, fordi de bliver fyldt med blod. Tænk på det, næste gang du finder læbestiften frem!"


6. Blotter hun indersiden af håndleddet
?
Woman.dk skrev: "Det er ikke sikkert, du er klar over det, men håndleddet er faktisk et af de mest erotisk ladede steder på hele kvindekroppen, fordi huden er så tynd og fin. Hvorfor tror du måske, du putter parfume på håndleddet? For at få mændenes opmærksomhed derned, naturligvis! Så frem med håndleddene, når du flirter."


7. Ruller hun i hofterne
?
Woman.dk skrev: "Det er simpel biologi - kvinder har bredere hofter og et større mellemrum mellem benene end mænd, fordi det er meningen, at vi på et tidspunkt skal presse et par unger ud den vej. Det betyder, at vi helt naturligt har lidt mere rul i hofterne end mænd, og derfor opfatter de det som super kvindeligt, når vi rigtig giver los og svinger med booty'en."


8. Vipper hun i bækkenet
?
Woman.dk skrev: "Alle undersøgelser viser, at mænd er helt vilde med kvinder med timeglasfigur - helt nøjagtig skal taljen gerne være 70 procent af bredden på hofterne. Heldigvis findes der et enkelt snydetrick for alle os, der ikke er udstyret med de helt perfekte mål: Vip bækkenet til den ene side, når du står stille. På den måde tiltrækker du opmærksomhed til området, og det ser ud, som om der er større forskel på talje og hofter, end der egentlig er."


9. Peger hun med knæet
?
Woman.dk skrev: "Prøv at bøje det ene ben op under dig, når du sidder ned, og peg med det andet ben på ham, der får dit hjerte til at slå hurtigt. Det er en afslappet stilling, der gør stemningen lidt mindre akavet i hele lokalet. Og når du peger hen på ham med benet, forstår hans underbevidsthed lynhurtigt, at du er interesseret i at lære ham at kende."


10. Lader hun stiletten dingle
?
Woman.dk skrev: "Sid med benene over kors, mens I snakker, og lad skødesløst stiletten dingle frem og tilbage på den fod, der hænger i luften. For det første er det et tegn på, at du er helt afslappet i hans selskab og på højde med situationen. Og for det andet giver det ham lyst til at pille mere tøj af dig, når du hele tiden løsner skoen og tager den på igen."


11. Håndtasken

Woman.dk skrev: "Ok, teknisk set er den ikke en del af din krop, men mange mænd har aldrig nogensinde set, hvad der gemmer sig i en kvindes håndtaske, og de betragter den som en meget personlig ejendel, som vi altid har meget tæt på kroppen. Derfor synes de, at det er super intimt, når vi stiller den i nærheden af dem. Og hvis du ligefrem beder ham om at finde noget i den eller række bære den et sted hen, er han ikke i tvivl om, at du godt kan lide ham."

Kilde: 'The Definitive Book Of Body Language' af Allan & Barbara Pease

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce