Magasinet M!

Seje videoer!

Sådan er de sejeste videoer på mmm.dk lige nu

Seje videoer!

Her på MMM.dk giver vi dig dagligt mulighed for at finde og præsentere de mest underlige, sjove, pudsige, sexede og fede ting, som du falder over på nettet. Og det vil vi fortsat blive ved med, for vi får satme god griner over nogle af de ting, I finder.

Faktisk er vi så glade for alle de ting, I finder, at vi har afholdt en konkurrence, hvor fem heldige vindere kunne vinde gavekort på en værdi af 3.000 til BLEND/Jefferson.

Vi har kigget forslagene igennem, sorteret efter popularitet, antal stemmer og nogle yderligere kriterier, og har fundet fem videoer, som vi mener, står tilbage i feltet som de bedste i denne omgang.

Men vi vender snart tilbage med nye præmier til fremtidige gode forslag.

Videoerne, der vandt i denne omgang, var:

Verdens sjoveste grin
Det er svært ikke at få en kæmpe griner over denne video. Mest smittende grin evah!
Postet af Lionfighter
Se klippet her

Numa Numa
Man kan ikke slå en klassiker og selv om Numa Numa-drengen efterhånden har nogle år på bagen, så er han stadig en af favoritterne.
Postet af Victor2thenizzle
Se klippet her

Charlie the Unicorn
En af redaktionens yndlingsfilm på nettet lige nu (webredaktøren bræger ofte igennem med et højt "Chaaarleeeee") og også en af jeres favoritter. Sure enhjørninge holder.
Postet af BoyMeetsWorld
Se klippet her

Webcam pige
Ah ja, webcam-piger - dem er der mange af på nettet. Men I kunne ikke stå for KlunkeKnuds unge frækkert her. Hvis der er nogen af vore kvindelige brugere, der kunne tænke sig at gøre nummeret efter... så har vi utallige friske fyre, der vil værdsætte det!
Postet af KlunkeKnud
Se klippet her

Best Indoor Soccer Goal Ever
Normalt skal der  være græsmarker og grønsvær, før fodbold bliver rigtig godt, men denne ene scoring redder indendørs fodbold totalt. Det er satme sejt.
Postet af Hanniball
Se klippet her

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE