Magasinet M!

Selvmord med CSI

CSI hjælper politiet med at opklare selvmord

Selvmord med CSI
For nylig fandt politiet i New Mexico i USA, liget af en mand der var blevet nakkeskudt med tape for munden. Eftersom alle spor pegede imod det, begyndte de straks at efterforske mordet som banderelateret, men de kom ingen vegne. Ikke langt fra mordscenen, fandt de en pistol, bundet til en masse balloner, der var viklet ind i en kaktus. Lige lidt hjalp det og inden længe gik efterforskningen i stå.

Under efterforskningen hørte politiet i ny og næ om et afsnit af CSI, der måske kunne løse deres problemer. Som en sidste udvej, lejede lederen af efterforskningen det pågældende afsnit af CSI. Det blev han klogere af. Afsnittet der hedder Home Bodies, viser nemlig en mand, der vil ha' sit selvmord til at ligne et mord, for at hans familie skulle få den højst mulige livsforsikring udbetalt. Han binder en pistol fast til en masse balloner fyldt med helium, taper sig selv for munden og skyder sig selv i nakken. Pistolen letter og flyver flere kilometer væk, inden den lander igen.

Selvmordsofferet i New Mexico var dog ikke så heldig, for hans pistol fløj ikke ret langt væk. Efter at ha' set afsnittet, lagde politiet to og to sammen, og besluttede af mordet altså var et selvmord. De har dog ikke kunne bevise, at offeret rent faktisk kendte til CSI-afsnittet, men lur os om han ikke havde kigget Grissom over skulderen, inden han besluttede sig for sit snedige selvmord.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE