Magasinet M!

Superman på indisk

Superman på indisk, Rambo og Star Wars på tyrkisk og andre hysterisk morsomme fortolkninger af kendte film

Superman på indisk

Superman på tyrkisk

Med et budget på 24 kr. og en halv kebab er denne geniale udgave af Superman den dyreste, tyrkiske film nogensinde. Eftersigende blev der brugt 11,5 kr. på special effects, 12,5 kr. gik til filmholdet og statisterne, mens hovedrolleindhaveren scorede den halve kebab. Højst overraskende vandt filmen ikke nogen oscar.

ANNONCE

Den 'rigtige' Rambo


Det er netop blevet
offentliggjort, at der kommer en Rambo 5 i løbet af 2011 - dog uden Sylvester Stallone i hovedrollen. Men det gør heller ikke så meget, for efter at ha' set denne fede trailer, kan der vist ikke herske tvivl om, hvem der skal spille hovedrollen i den nye udgave. Og vi håber, han tager sin seje bazooka med.

 

Star Wars på trampolinVi aner ikke, hvad denne tyrkiske version af Star Wars har at gøre med den originale - selv musikken stammer fra Indiana Jones. Vi ved bare, at der bliver løbet og sprunget i trampolin. What the fuck sker der lige?

 

Den tyrkiske E.T

Tyrkernes forsøg på at lave en - meget - billig udgave af Steven Spielbergs efterhånden klassiske E.T. Om den lever op til originalen, lader vi være op til dig.

ANNONCE

Spider-man på japansk

Spider-man er ikke helt så sej i denne japanske udgave, som det er tilfældet i de nyere amerikanske fortolkninger af net-svingeren. Men til gengæld kan den japanske edderkoppemand gå i spagat og lave vilde fagter med armene. Sejt.

 

 

Superman Bollywood-style

 

WTF? Vi starter klippet med en Superman, der kommer flyvende med en Spider-WOman, og allerede der, er det laaangt ude. Men vent til 0:23 inde i klippet. Priceless.

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt