Magasinet M!

Thomas Rathsack: Shadow Army

Gratis til M-læsere

Thomas Rathsack: Shadow Army

 

Download Thomas Rathsacks Shadow Army lige her.

 

THOMAS RATHSACK - SHADOW ARMY

Shadow Army er Thomas Rathsacks romandebut. Bogen er første bind i en serie med jægersoldaten Michael Plessner som hovedperson. Andet bind, Sort Daggry, er netop udkommet - find den her: http://www.saxo.com/dk/sort-daggry_thomas-rathsack_epub_9788740011975

En terroraktion mod den danske ambassade i Islamabad dræber 11 mennesker - heriblandt ambassadøren og en amerikansk oberst. Angrebet er planlagt og udført af Al Qaida's eliteenhed, Shadow Army, med topterroristen Mohammed Jamal Azzam i spidsen.

Tre patruljer fra Jægerkorpset indsættes i den hemmelige, amerikansk ledede Task Force Black, som har til formål at eliminere højtstående Al Qaida-medlemmer. De danske elitesoldater forbereder en operation i de uvejsomme bjerge mellem Afghanistan og Pakistan for at få ram på Mohammed Jamal Azzam, men Al Qaida viser sig stærkere end antaget, og det kommer til en voldsom ildkamp, hvorunder flere jægersoldater bliver dræbt.

Den 34-årige jægersoldat, Michael Plessner, såres hårdt og slipper kun væk med nød og næppe. Et par døgn senere bliver han i bevidstløs tilstand fundet af en 14-årig afghansk dreng, Jahwed, som bringer ham til sin landsby. Her bliver Plessner omfattet af den lokale stammekultur, som indebærer, at landsbyboerne beskytter ham med deres eget liv som indsats.
Men det rygtes, at Plessner holder sig skjult i landsbyen, og Al Qaida-cellen vender tilbage. En ny blodig konfrontation venter. Efterfulgt af en hæsblæsende flugt over de øde bjerge.

Om forfatteren
Thomas Rathsack (født 1967), fhv. sergent i livgarden, blev i 1990 optaget i Jægerkorpset som jæger nummer 229, og han har efterfølgende været indsat i en række specialoperationer i Irak og Afghanistan. I 2009 skrev han 'Jæger - i krig med eliten', som blev en bestseller og udløste den største skandale i dansk forsvars nyere historie. For yderligere information se www.thomasrathsack.dk

 

E-bogen/lydbogen skal hentes via dette link inden for 30 dage og E-bogen/lydbogen er digitalt vandmærket med din e-mail-adresse, men er ikke DRM-beskyttet.

E-bøger kan læses på en e-bogslæser eller af læseprogrammer til hhv. PDF-filer og ePub-filer, afhængig af hvilken type e-bogen er. Adobe Digital Editions kan læse begge typer filer. Du kan downloade Adobe Digital Editions her: http://www.adobe.com/products/digitaleditions/.
Bemærk, at visse avancerede e-bøger kun kan læses på iPad/iPhone.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce