Magasinet M!

To piger med en kop og roterende vedhæng: 6 ting på nettet, der traumatiserede os for livet

Hvor mange på listen har du været så uheldig at støde på?

Internettet er et fantastisk sted fyldt med sjove videoer, memes og uendelig information. Men så er der de mørke kroge af nettet, som vi aldrig burde have klikket os ind på. Her er seks ting, der traumatiserede os for livet - og som vi aldrig, aldrig skulle have googlet.

Følg listen herunder og lav en tjekliste over alle dem, du har været offer for - og nej, vi linker ikke ind til nogen af dem, bare rolig!

ANNONCE
6 foruroligende ting, vi så på internettet i 00'erne
  • Rotten.com
    Ah, Rotten.com. For mange var dette vores første møde med internettets mørke side. Hjemmesiden specialiserede sig i at vise de mest makabre, ulækre og direkte foruroligende billeder, du kunne forestille dig. Fra trafikulykker til bizarre kirurgiske billeder - det var som at køre forbi en bilulykke, du ikke kunne lade være med at kigge på, men fortrød med det samme. Ingen, der besøgte Rotten.com, kom ud på den anden side uden ar på sjælen.

  • 2 Girls 1 Cup
    Dette legendariske (og frygtede) videoklip spredte sig som en steppebrand, og alle, der har set det, har sandsynligvis fortrudt det lige siden. Videoen starter uskyldigt nok med to piger, men hurtigt eskalerer det til noget, der får selv de hårdeste maver til at vende sig - poop-surprise! Denne video blev en slags “hvor meget kan du tåle”-test, som alle tabte. Og hvis du ikke har set den, så gør dig selv en tjeneste og hold det sådan.

  • Meatspin
    Få ting er lige så dybt ubehagelige som at blive sendt til Meatspin af en ven, der ønskede at "overraske" dig. Hvad starter som en uskyldig animation, viser sig hurtigt at være... noget helt andet, der drejer voldsomt hypnotiserende rundt. De uheldige, der blev narret ind på siden, blev mødt af en uendelig sløjfe af et mildest talt uventet billede, akkompagneret af den catchy sang "You Spin Me Right Round." Det var et virtuelt svigt, der satte sig fast i nethinden - mod vores vilje.

  • 1 Guy 1 Jar
    Det, der starter som en mand, der stille og roligt placerer sig selv foran et kamera, bliver hurtigt til et mareridt. I stedet for at beskrive, hvad der sker (fordi det bør ingen virkelig genopleve), vil vi bare sige: Dette er en af de mest smertefulde og groteske videoer på nettet. Pas på, hvad du gør med dine syltetøjsglas, ikke? Hvis du endnu ikke er stødt på den, så vær taknemmelig. For os andre har vi fået en livslang frygt for glas.

  • Chatroulette
    Idéen bag Chatroulette var god: Du klikker, og straks bliver du forbundet med en tilfældig person et eller andet sted i verden. Desværre blev det hurtigt klart, at internettet ikke er fyldt med hyggelige småsnakke og venlige ansigter. I stedet blev du konfronteret med en uendelig strøm af… vel, lad os bare sige ubehagelige afsløringer af mandlige vedhæng. Chatroulette blev hurtigt et sted, hvor nysgerrighed førte til skuffelse, og mange af os lærte, at nogle ting er bedre at undgå. Til sidst var 9 ud af 10 chats bare store dillere lige i krydderen!

  • Ucensurerede hashtags på Instagram
    I Instagrams tidlige dage var de opmærksomme på grænseoverskridende indhold, men inden de fik skovlen under det hele, kunne man finde ubehagelige ting på deres hashtags - hvis man eksempelvis brugte æ,ø eller å eller umlaut (ö, ü, etc.), så kunne man i de tidlige dage finde ting, vi ikke tør beskrive her - ting som koster fængselsdomme!

ANNONCE
Del

Seneste nyt