Magasinet M!

Toptunede Tila Tequila

Toptunede Tila Tequila eller Tila Nguyen, som hun i virkeligheden hedder, er det helt store netfænomen lige nu med over 33 mio. besøg på hendes hjemmeside.

Toptunede Tila Tequila

Af: Morten Greve


Tila Nguyen er blevet én af de store ikoner for tjenesten MySpace.com, der i det sidste års tid har været det hurtigst voksende og et af de mest omdiskuterede websites i USA ? hvor alt fra revl og krat kan lave sin helt egen hjemmeside. Tila er blevet eksemplet på hvordan man kan opnå ikon-status ved at være sjov, fræk, tilgængelig - og person efter person udvide sit venne-netværk. Og så hjælper det jo også, at hun er ekstremt lækker og kan kicksparke din røv i laser.

Tila har i øjeblikket næsten 1 million venner på MySpace.com ? ja, kammerat ? så kan du vist gå hjem og lukke din arto.dk, dating.dk-profil eller whatever. Du kommer aldrig op på det tal.

Tila har været på forsiden af det amerikanske blad Stuff, har arbejdet for Playboy, er i gang med sin egen tegneserie, sin egen tøjlinie, har sit eget tv-program osv. ? hun er nettets svar på Paris Hilton. Bare sjovere, mere rå? og med 1 mio. venner.

Du kan her se en lille forsmag på hvad Tila kan klare HER

Og så kan du ellers gå ind og hilse på den toptunede lille net-darling på hendes MySpace-profil HER

ANNONCE
Del

Seneste nyt