Magasinet M!

Uheldige sexscener

Sex er altid sjovere at deltage i end at kigge på. Men til tider kan det endda være decideret tåkrummende ubehageligt og/eller pinligt. Se selv her

Uheldige sexscener

Af: Martin FinnedalGhost - Er det A) En sød og hjertevarm metafor, når Patrick Swayze og Demi Moore drejer fugtig ler sammen, eller B) En småklam og ikke videre diskret hentydning til det der sker, når to kroppe smelter sammen i liderlig omfavnelse? B! Helt klart B.
Titanic - Vi ser lige præcis lidt nok til, at hele familien kan tåle at se med. Da DiCaprio/Winslet for alvor går til stålet, dugger kærlighedsredens (En Renault) vinduer så meget til, at de skulle have brugt 20 liter kropsvæske hver for at skabe tilnærmelsesvis nok kondensvand.
Og det var altså kropsvæske fra lungerne.
Entrapment - Catherine Zeta-Jones ser ud som om hun mest har lyst til at ørle, da Sean Connery stikker tungen i halsen på hende. Forståeligt. Sammenligningen med en lysten Tollundmand, der drysser døde læderagtige hudceller over badeværelsesgulvet, er ikke helt ved siden af.
Wild Things - Kender du det med at man er i gang med at rive og nive sin yndlingsfjende og I så pludselig begynder at snave og gramse for vildt? Næ vel? Men det er præcis det der sker for Neve Campbell og Denise Richards i Wild Things. En lidt mærkelig udvikling. Men søde er de da.

Alle Elsker Debbie - Vi ser ikke noget og gud ske lov for det! For det er rigeligt, da Debbie (Christine Schou) peger anklagende på sin papfar Arthur (Poul Glargaard) og siger de bevingede ord: ?Du har givet mig noget. En sygdom!?. Tanken er så frastødende, at den ryger ned i ?det kan virkelig ikke passe? kassen.


One Night in Paris - Alkoholisk semiprofessionel gambler filmer celebrity milliardærarving, mens hun sutter den af på ham. Og hun har så meget tillid til ham, at hun på ingen måde bekymrer sig om, hvor båndet havner. Den film, der er ude nu, må simpelt hen være et falsum, for så dum kan ingen da være. Vel?
Absolute Power - Gene Hackman er præsidenten, der scorer en 25-årig. Gene Hackman? Heldigvis foregår det hele i mørke. Og heldigvis vil hun ikke være med ret længe.
The Specialist - Mørke skygger kaster sig over skarpskårne kroppe, der gnider sig mod hinanden. Og det må gøre nas! Sharon Stone er radmager og Sylvester Stallone forsøger at se ud som om, han er hugget i sten. Mest hvad angår ansigtsudtrykket. Marmorstatuer på en kirkegård er mere ophidsende.

Thomas Crown Affair - I øvrigt superlækre Rene Russo kører den dyre med millionæren Pierce Brosnan ? på en trappe. Og ja ja selvfølgelig er det superbehageligt at have kantede trin og skridsikker hessian mod rygsøjlen. Klart.


Bride of Chucky - Tanken om Chucky & Tiffany der sætter gang i tryklåsen er ubehagelig nok. At scenen så er tilstræbt realistisk (de er dukker for faen) er decideret ubehageligt og sygt. Og i sagens natur absolut ikke realistisk.
Der er jo heller ikke sexscener i Bjergkøbing Grand Prix vel?

Læs mere om film i dit nye M!

 

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce