Magasinet M!

Ung kvinde drikker sæd-smoothies: - Nu er jeg fuld af livsglæde og ved højt humør

Hils på Tracy Kiss. Hun sværger på, at en sæd-smoothie hver morgen gør, at hun holder sig ung og aldrig bliver syg.

Smoothies er noget, mange drikker som supplement til sin morgenmad. De er ofte både vitamin- og proteinholdige, hvilket giver en god start på dagen. Det samme gør Tracy Kiss fra Buckinghamshire, England. Drikker smoothies til morgenmad. Hendes hemmelige ingrediens er dog en smule anderledes i forhold til andres: Sæd!

Ifølge den engelske avis The Sun, er det Tracys bedste ven, der donerer sin sæd til den personlige træner, ernæringsvejleder og 29-årige mor til niårige Millicent og fireårige Gabriele, som hun så putter i sin drik for at få den bedste start på dagen - angiveligt for at styrke Tracys immunforsvar.

Tracy har tidligere opfordret folk til at bruge sæd som ansigtscreme, men om hendes nye bizarre påfund siger hun:

- Jeg var kørt træt og havde ingen energi, men nu er jeg fuld af livsglæde og ved højt humør, siger hun ifølge The Sun og fortsætter:

- Det kan faktisk smage rigtig godt - alt afhængig af hvad min ven har spist. Mine andre venner synes, jeg er underlig, men jeg er ligeglad.

Det er Tracy, som er veganer, der selv har fået sin 31-årige single-ven til at donere sit sæd. Hver tredje uge kommer han med nye forsyninger.

- Jeg ved, han lever sundt. Han ryger ikke, drikker ikke meget og tager ikke stoffer. Han er også blevet tjekket for kønssygdomme. Da jeg kom til ham, var han i første omgang bekymret for, at jeg ville bruge det til at gøre mig selv gravid. Men da jeg først overbeviste ham om, at det var for helbredets skyld, gik han med til det, siger Tracy.

Tracy har drukket sæd-smoothierne hver dag den sidste måned og gemmer sæden i sit køleskab sammen med alle de andre dagligvarer. Hun blander sæden med frugt, frø, kokos- eller mandelmælk - men drikker det af og til også rent, hvis det er en forsyning af det, der ifølge Tracy smager godt.

A photo posted by Tracy Kiss (@tracykissdotcom) on Oct 27, 2016 at 1:04am PDT

ANNONCE

- Hvis han har drukket alkohol eller spist noget bestemt som eksempelvis asparges, beder jeg ham om at give mig et heads-up, så jeg ved, at jeg ikke skal drikke det rent. Men ting som ananas og pebermynte får det til at smage bedre, og jeg tager det som regel med glæde direkte fra skeen, siger hun.

- Sæd er et fantastisk produkt, og vi skal stoppe med at te os som åndssvage omkring det. De helbredsmæssige fordele ved sæd er velargumenteret i forskningen, og flere kvinder og mænd burde tage fordel af det, da det kommer fra vores egne kroppe og ikke indeholder e-numre (tilsætningsstoffer, red.) og kemikalier.

Selvom Tracy har været single i tre år nu, håber hun på at finde sit livs kærlighed - en mand, der forstår hendes livsstil.

- Jeg vil være i et forhold, hvor min partner spørger, om jeg skal have et eller to shots sæd i min smoothie hver morgen, siger Tracy.

Spørger man de egentlige eksperter, altså forskerne, så er der dog intet, der tyder på, at sæd skulle være et vidundermiddel.

- Der er ingen videnskabelig evidens for, at sæd kan forhindre influenza. Desuden - alt afhængig af hvem sæden kommer fra - kan du risikere at pådrage dig diverse virusser inklusive HIV og Ziku, siger The Suns egen læge, Dr. Carol Cooper.

- Sæd indeholder dog meget zink sammenlignet med andre kropsvæsker, men det er intet til sammenligning med vitaminpiller eller mad, fortsætter Cooper.

Og her erklærer en anden læge sig enig.

- Der er absolut ingen ernæringsmæssig værdi ved sæd. En bedre måde for veganere at få ekstra proteiner på er gennem eksempelvis nødder, siger Dr. Sarah Jarvis ifølge The Sun.

Herunder kan du se Tracy forklare om fordelene ved at lægge en ansigtsmaske af sæd.

ANNONCE
Del

Seneste nyt