Magasinet M!

Vanløses bedste cheerleaders

Bold og øl. De to ting hører sammen. Men det kræver en tredje ingrediens at gøre blandingen komplet: Cheerleaders!

Vanløses bedste cheerleaders
Hver uge kan du på TV2 Zulu følge udvælgelsen af cheerleadertruppen hos det amerikanske football-hold Maimi Dolphins. Holdene i den bedste danske række sørger naturligvis også for, at der er underholdning til de mange pauser spillet byder på.

Derfor kiggede M!s altid hårdtarbejdende praktikant ud på Vanløse Stadion i weekenden, da danmarksmesterskabet skulle afgøres mellem Kronborg Knights og Roskilde Kings.


Det tog ikke redaktionens unge liderkarl mange sekunder at finde hen til de yndige møer, der kæmpede for kampgejsten hos krigerne fra Knights.

Til trods for tøsernes talrige tiljublende tilråb, måtte ridderne fra Helsingør se sig slået 23-6 af Kings. Derfor var praktikanten, der højtråbende dømte en klar 13-7 sejr til Knights? cheerleaders, ikke sen til at tilbyde trøst til de skuffede piger efter kampen.

Det hjalp vist lidt på humøret. Se Helsingør Knights Cheerleaders i GALLERIET

Vi skal i den forbindelse huske at drage et lettelsens suk over at orkanen Rita tog med fløjlshandsker på Houston og dermed Houston Texans Cheerleaders. Vi sender en mild tak til vejrguderne. Du kan læse artiklen CHEERLEADERS PÅ FLUGT her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt