Magasinet M!

Velkommen til MMM.dk

Velkommen til Danmarks nyeste legeplads for voksne drenge og piger

Velkommen til MMM.dk

Vi har lavet et overflødighedshorn af indhold fra hele M!-universet: Grej, artikler, videoer, mobil-lir og babes. Masser af babes.

Vi starter med intet mindre end Forsidejagten 2008, der tilbyder det frækkeste felt nogensinde, når 100 danske piger fra nord, syd, øst og vest konkurrerer om jeres stemmer og forsiden af M!. Som noget nyt har vi oprettet 100 profiler til de unge piger, så du kan se flere sider af dem og hilse på dem. Husk, at du selv kan oprette en profil, hvis du også vil have at andre kan se, hvem du er.

Og apropos deling: For første gang nogensinde giver vi dig mulighed for at præsentere de ting, du laver, og de ting, du støder på - så alle de andre M!-entusiaster og M!-redaktionen kan få et godt grin eller måske blive lidt lummer i buksen af de ting, du falder over. Vis os dine favoritvideoer, dine favoritbilleder, dine favoritlinks. Vi er svære at imponere, men tror på, at du kan, sømand. Så sæt i gang!

Det er afsindig mange flere ting, du kan se og prøve på siden, så giv den en testkørsel og kom gerne igen, igen og igen.

Endnu engang velkommen til MMM.dk - M!s officielle hjemmeside og din nye yndlingsside.

M!-redaktionen

P.S. Vi tester og arbejder stadigvæk på sitet, så du kan opleve småfejl hist og her. Hvis du opdager noget, du mener, vi skal være opmærksomme på, så skal du være velkommen til at kontakte os på [email protected]. Vi udlodder et års abonnement på M! til den, der har fundet den værste fejl.

ANNONCE
Del

Seneste nyt