Magasinet M!

Verdens 10 vildeste hoteller

Klar til ferie? Se med og drøm dig laaaangt væk

Verdens 10 vildeste hoteller
The Juvet Landscape Hotel - Norge

Denne norske perle af et hotel er designet, så hvert værelse glider naturligt ind i den omgivende skov af birk, asp og fyr. Værelserne er lidt mørke, så naturen udenfor bliver det egentlig fokus i værelset. Perfekt til dig, der gerne vil nyde naturen - og hader at bo i telt.

www.juvet.com

ANNONCE
Verdens 10 vildeste hoteller
The Ritz-Carlton - Hong Kong

Dette er verden højeste hotel, for det ligger mellem 102. og 118. etage - og det betyder selvfølgelig, at det har en fantastisk udsigt over Hong Kong. Og den kan du så nyde, mens du spiser i en af hotellets 6 restauranter, træner i fitnessområdet eller slapper af i spa'en.... Og så kan shoppe shit og Chanel ude på gaden!

www.ritzcarlton.com

ANNONCE
Verdens 10 vildeste hoteller
Cabanes Als Arbres - Spanien

Har du altid drømt om at have et legehus i et træ? Så tag til Spanien og få opfyldt din drøm! Cabanas Als Arbres har nemlig 10 træhuse, som du kan bo i - du klatrer op af en træstige og hængebroer, og hver morgen bliver din morgenmad hejst op i en kurv. Cool eller hvad?!

www.cabanesalsarbres.com

ANNONCE
Verdens 10 vildeste hoteller
Hotel Villa Honegg - Schweiz

Dette hotel er i en traditionel, schweizisk villa på toppen af et bjerg, midt i de smukkeste omgivelser. Hotellet har en privat biograf, spa og vigtigst af alt: Denne smukke, opvarmede infinity pool med udsigt over Lucerne-søen.

www.villa-honegg.ch

Verdens 10 vildeste hoteller
Ubud Haning Gardens - Bali, Indonesien

Bali er smuk, grøn, eksotisk og fyldt dejlige mennesker, smukke templer og lækker mad. Lyder det godt? Så kan det bliver endnu bedre, hvis du oplever det hele fra dette skønne hotel, der især er kendt for sin swimmingpool. Den er blevet kåret til verdens mest spektakulære af indtil flere rejse-eksperter, fordi den ligger højt over junglen, så du får en fornemmelse af at svømme over junglens træer. Vildt!

www.hanginggardensubud.com

ANNONCE
Verdens 10 vildeste hoteller
Poseidon Undersea Resort - Fiji

Dette hotel adskiller sig fra alle andre hoteller, fordi halvdelen af resortet er under vandet! Jeps, du kan faktisk tjekke ind og bo som på billedet her - nede under havets overflade! Hvis du mere er til landliv, kan du også bo på land og benytte hotellets mere traditionelle faciliteter - for eksempel pools, golfbaner, dykkecenter, et bryllupskapel og lignende.

www.poseidonresorts.com

ANNONCE
Verdens 10 vildeste hoteller
Amangiri Resort - Utah, USA

Dette resort ligger midt i ørkenen, og det er designet til at falde godt ind i de naturlige omgivelser. Resortet har både en luksus-swimmingpool, et kunstgalleri og et bibliotek - og så er der storslåede udsigter over ørkenen fra både værelser og pools.

www.amanresorts.com

ANNONCE
Verdens 10 vildeste hoteller
Katikies Hotel - Santorini, Grækenland

Grækenland er en populær feriedestination - men vil du have lidt ud over det sædvanlige, skal du gå efter dette hotel! Det ligger 100 meter over det klare, blå Ægæiske Hav på en klippe, så udsigten er fabelagtig fra hotellets infinity pools.

www.katikieshotelsantorini.com

ANNONCE
Verdens 10 vildeste hoteller

Ferien står for døren. Måske har du allerede lavet planer og booket årets ferie. Måske har du ikke. Uanset hvad: Ferie er det, drømme er lavet af. Og lige her får du 10 gode (men desværre ikke helt billige) steder at drømme om....

Verdens 10 vildeste hoteller
One&Only Reethi Rah - Maldiverne

Maldiverne er på mange måder en drømme-destination. Hvide sandstrande. Laguner. Små, idylliske atoller. Palmer. Sol. Prikken over i'et er at bo på et luksusresort, hvor du sover i en hytte på vandet - og tilbringer dagen med at bade i krystalklart vand, enten i de mange pools eller i havet....

www.oneandonlyresorts.com

ANNONCE
Verdens 10 vildeste hoteller
The Oberoi Udaivilas - Indien

Det ligner et indisk palads - og det er det næsten også. Tårne og spir er omgivet af springvand, frodige haver og smukker swimmingpools - og så ligger hele herligheden ved en sø i Rajasthan, hvor maharajaer i gamle dage byggede storslåede forter i det tørre landskab.

www.oberoihotels.com

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce