Magasinet M!

Verdens dyreste...

Var det noget med en burger til 30.000? Eller måske en iPhone til 17 millioner?

Verdens dyreste...
Verdens dyreste hjem
Det er umuligt at beskrive Antilla, som denne monsterbygning hedder, kort. Vi kan dog oplyse, at det 168 meter høje luksushjem har været undervejs i fire år og forventes at stå klar senere i år. Vi kan også oplyse, at skyskraber-huset er bestilt af indiske Mukesh Ambani, der er en af verdens rigeste mænd. Ja, og så kan vi oplyse, at Ambani og co. får et hjem med 27 etager, 37.000 kvadratmeter og ni elevatorer. Husets spøjse form skyldes, at Antilla er bygget efter et Feng Shui-agtigt princip ved navn Vaastu.

Pris: Cirka 10 milliarder kroner

ANNONCE
Verdens dyreste...
Verdens dyreste hund

Du ser lige nu på en 70 kilo tung tibetansk mastiff - og en ung, kinesisk kvinde, der med lidt god vilje kan betegnes som hunderig. Frøken Wang, som den unge millionær til venstre hedder, hev i hvert fald 582.000 dollar op af lommen for at anskaffe sig denne store præmiehund. Det vanvittige køb fandt sted for tre måneder siden, og vi kan oplyse, at vovsen er to år gammel og hedder Yangtze River Number Two.


Pris: 3 millioner kroner

ANNONCE
Verdens dyreste...
Verdens dyreste burger

McDonald's har Big Mac'en. Burger King har Whopperen. På Mandalay Bar i Las Vegas har de 'The FleurBurger 5000', og den koster såmænd 5000 dollar - næsten 30.000 kroner. Men så får du også Kobe-kød, sorte trøfler og en flaske Chateau Petrus fra 1990 med i købet. Velbekomme.

 

Pris: 25.850 kroner

ANNONCE
Verdens dyreste...
Verdens dyreste øl

Vi kan skam også være med herhjemme. Således er Carlsbergs Vintage nr. 3 lige nu verdens dyreste øl. Den smagfulde størrelse, der har en alkoholprocent på 15, er brygget i Frankrig, og der har været seks bryggere fra Norge, Frankrig, Storbritannien og Danmark tilknyttet projektet. Vintage 3 er sidste del af en eksklusiv øl-triologi fra Carlsberg, og den byder ikke mindst på noter af frugt, vanilje og røget karamel (arkivbillede).

 

Pris: 2010 kroner for en flaske

ANNONCE
Verdens dyreste...
Verdens dyreste guitar

Verdens dyreste spade er en hvid Fender Stratocaster, der er signeret af guitarhelte som Jimmy Page, Eric Clapton, Keith Richards og Mark Knopfler. Guitaren, der i alt er prydet med 19 underskrifter fra rockens superliga, blev solgt ved en velgørenhedsauktion i 2005. Pengene gik til ofrene for tsunamien i december 2004.

 

Pris: 14,8 millioner kroner

ANNONCE
Verdens dyreste...
Verdens dyreste cognac

Hennessys Beaute de Siecle giver udtrykket 'dyre dråber' en helt ny betydning. Du skal nemlig smide 210.000 dollar for en enkelt flaske. For de penge får du en fin cognac, der har lagret i op til 100 år - men også en krystalflaske og en James Bond-agtig trækasse, der er udsmykket med aluminium og spejle. Trækassen kan kun åbnes med en særlig bronzenøgle, som udløser en hævemekanisme, der gør, at cognacen 'stiger op' på en fløjlsbakke. Beaute de Siecle produceres kun i 100 styk.

 

Pris: 1,1 million kroner

ANNONCE
Verdens dyreste...
Verdens dyreste jakkesæt

Eksklusive silkestoffer, pashmina-uld, guld- og platintråde og ni diamantknapper. Det er grundelementerne i dette jakkesæt, der blot hedder 'The Alexander Amosu' - opkaldt efter den engelske designer, som står bag. Amosu skrev sig ind i Guinness Rekordbog med kreationen, og han tilbyder at rejse verden rundt for at tage mål til det pebrede jakkesæt.

Pris: Cirka 530.000 kroner

ANNONCE
Verdens dyreste...
Verdens dyreste iphone

Hvis du troede, at din iPhone var dyr, så tro om igen. Hils i stedet på 3GS Supreme, der koster 1,9 million engelske pund. Den ekstremt eksklusive mobiltelefon består ud over det tekniske indhold af 271 gram guld (karat 22) og små 200 diamanter. Apple-logoet på bagsiden er således skabt af 53 diamanter, mens den engelske designer bag 3GS Supreme i alt har brugt 136 diamanter på mobilens forside. Hvem sagde bling-bling?

 

Pris: 16,5 millioner kroner

ANNONCE
Verdens dyreste...
Verdens dyreste jeans

Sådan her ser det ud, når den engelske kunstner Damien Hirst får lov til at designe et par Levi's jeans. Der findes - gudskelov, vil nogen måske sige - kun otte eksemplarer af de farverige 'Spin Jeans', men de koster til gengæld 27.000 dollar per par. Det hedder sig, at Spin-bukserne ikke er særligt behagelige at gå i...

 

Pris: 140.000 kroner

ANNONCE
Verdens dyreste...
Verdens dyreste dessert

Vi slutter af med en dessert, som du kun kan finde i Guinness Rekordbog - og på Manhattan i New York. Her ligger restauranten Serendipity III, der serverer den såkaldte 'Frrrozen Haute Chocolate'. Det ville blive en meget lang historie, hvis vi skulle beskrive alle detaljerne i den absurd ekstravagante dessert, men den indeholder over 20 kakao-arter samt fem gram spiseligt guld (karat 23). Desserten, der koster næsten 130.000 kroner, nydes, naturligvis, med en særlig guldske.

 

Pris: Cirka 129.000 kroner

ANNONCE
Del

Seneste nyt