Magasinet M!

15 biograffilm du skal se i første halvdel af 2018

Biograf-året 2018 byder på solid underholdning!

15 biograffilm du skal se i første halvdel af 2018

Vi er trådt ind i det nye år og det betyder, at der er et helt blankt lærred at (forhåbentlig) solide filmoplevelser på det store lærred de næste mange måneder. Der bliver dog ofte lukket lidt for mange middelmådige produktioner gennem nåleøjet - for når alt kommer til alt, så er det jo business på mange punkter.

Derfor har vi fundet de film, du bør overveje at drage i biografmørket efter i det første halve år af 2018.

Downsizing

Skæv lille fortælling med Matt Damon i front, hvor man befinder sig i en virkelighed, der har fundet løsningen på den stigende overpopulation - med en ny teknologi kan man skrumpe sig selv ned til 12 centimeter i størrelse og pludselig er man en af de rigeste mennesker på jorden!

Premiere 18. januar 2018

ANNONCE

The Disaster Artist

Hvis du endnu ikke har set Tommy Wiseaus katastrofale The Room, så er den et mustsee, inden du giver dig i kast med denne her. Den originale film er så tåkrummende dårlig, at den er blevet underholdende - og det har James Franco forsøgt at indkapsle i en ny filmisk fortælling, som kigger nærmere på "geniet".

Premiere 01. februar 2018

ANNONCE

Coco

Disney/Pixars helt store satsning, som allerede er blevet lovprist verden over. Vi danskere har desværre måttet vente til februar på den, men den virker til at være en livsbekræftende fortælling ud fra mexicansk historie, overtro, musik og masser af hjertevarme.

Premiere 08. februar 2018

12 Strong

Ny krigsfortællling, som kigger på den første udsendelse til Afghanistan efter 11. september - under ledelse af en ny kaptajn skal specialgruppen forsøge at nedlægge en afghansk krigsherre for at komme nærmere udryddelsen af Taliban. Interessant koncept og en hæsblæsende trailer!

Premiere 08. februar 2018

ANNONCE

Black Panther

Chadwick Boseman blev introduceret som Black Panther i Captain America: Civil War og lige siden har vi ønsket at se mere til den mystiske karakter. Heldigvis har Ryan Coogler (Fruitvale Station, Creed) taget hånd om karakteren og kigger nærmere på den fiktionelle nation Wakanda og de mytiske kræfter, som har været i spil i mange år - ledt an af en sortklædt badass!

Premiere 15. februar 2018

ANNONCE

The Shape of Water

Guillermo del Toro har lidt af en vanvittig hjerne, og man bør altid kigge nærmere på, hvad han kan spindle af fantasifulde kreationer. Denne gang må han være inspireret af Gore Verbinskis A Cure for Wellness, da vi igen befinder sig i en mystisk facilitet, hvor vand og mystik er det bærende element!

Premiere 22. februar 2018

ANNONCE

Tomb Raider

Alicia Vikander og Lara Croft som én og samme person? Tyg lidt på den, så nøjes vi bare med at vise dig traileren!

Premiere 15. marts 2018

Pacific Rim 2: Uprising

John Boyega er efter Star Wars klar på at dyste med store monstre aka. kaijus, og vi har ventet længe på en fortsættelse på en fortsættelse af Del Toros univers - denne gang sidder han ikke selv ved roret, men filmen byder på nye ansigter, nye monstre og selvfølgelig nye opgraderinger til robotterne!

Premiere 22. marts 2018

ANNONCE

Ready Player One

Nu har Spielberg endelig fået kog i Ernest Clines 2011 sci-fi-roman Ready Player One, som kiggede nærmere på en lettere dystopisk 2044, hvor befolkningen slipper væk fra virkeligheden via et virtual reality-spil. Traileren giver blandt andet glimt af velkendte ansigter såsom Tracer fra Overwatch, Chun-Li fra Street Fighter, Freddy Krueger fra Nightmare on Elm Street og selvfølgelig en DeLorean.

Premiere 29. marts 2018

ANNONCE

X-Men: The New Mutants

X-Men-universet tager drastiske drejninger for at holde liv i konceptet, og denne gang er vi gået horror-vejen for at vise, at mutanterne ikke altid er søde og rare tegneseriefigurer. Maisie Williams fra Game of Thrones er i front, og det bliver spændende at se, hvordan genre-skiftet kan pege franchisen i nye retninger.

Premiere 12. april 2018

ANNONCE

Avengers: Infinity War

Holy fucking fuck fuck. Se nu bare traileren...

Premiere 26. april 2018

Rampage

The Rock, en gorilla i sig selv, der jagter en overdimensioneret og genmanipuleret hvid gorilla - what's not to like?

Premiere 10. maj 2018

Slender Man

Der har længe svirret rygter om, at den famøse Slender Man skulle have sin tid på det store lærred, og nu er den fiktionelle myte endelig på trapperne. Så pak nattesøvnen væk og frygt den langarmede børnetyv!

Premiere 17. maj 2018

ANNONCE

Deadpool 2

Ryan Reynolds længe ventede efterfølger med Marvels mest rapkæftede anti-helt er snart på trapperne! Denne gang med sin gode kollega fra tegneserierne, Cable, spillet af Josh Brolin, som har banket kiloene på overkroppen for at gøre det hele mere bad-ass. Vi glæder os!

Premiere 31. maj 2018

ANNONCE

Jurassic World 2

Chris Pratt har atter igen valgt at tage tilbage til dino-parken - men denne gang er det (måske) ikke kun menneskene, som er i fare - men derimod hele dinosaur-populationen, som er i fare for at blive udryddet af en kæmpevulkan i udbrud. Run Forrest run!

Premiere 07. juni 2018

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce