Magasinet M!

4 fede gadgets - og 1 nørdet

En vanddrevet Jetpack, en robot, der rydder op efter dig og flere sjove og nørdede gadgets...

Den ultimative - Jetpack

mmm.dk - 4 fede gadgets - og 1 nørdet mmm.dk

Du har sikkert set det i James Bond film og selv drømt om at have en jetpack lige ved hånden. Tænk at kunne give den gas og flyve af sted fri som fuglen!

Firmaet Jetlev har lavet en vanddrevet jetpack, som alle kan købe.

 

Jetpack med slæbebåd

Nu kan drømmen næsten blive til virkelighed. Jeg skriver næsten, fordi der er tale om en model, der dels er drevet med vandkraft og dels skal være forbundet med en lille slæbebåd, der rummer motor og brændstof.

Den lille slæbebåd sender via en tyk slange en hulens masse vand over til jetpacken's dyser. Vandet sprøjter ud og trykket fra vandsøjlen får simpelthen jetpacken til at løftes fra vandet.

En slags low tech jetpack kan man vel kalde det, selv om firmaet har brugt moderne teknologi og materialer for at lave denne jetpack.

 

Prisen er til gengæld høj. Hele 956.000 kroner skal du af med, hvis du vil være den lykkelige ejer denne jetpack.

Det lyder dyrt, men mon ikke du bliver den eneste, som kan prale med at have fløjet tværs over Bagsværd Sø med en jetpack.

Den del af Jetlev's Jetpack man spænder på ryggen vejer 14 kg.

Den har en kapacitet på 1.900 N og en topfart på 35 km/t med en pilot, der vejer 68 kg (eller er hobbit). Vandledningen er 10 meter lang, og man kan hæve sig op til 8,5 meter op i luften. På en fuld tank kan den køre i 1 1/2 til 2 timer.

 

ANNONCE

Tekst og billede: Gear.comon.dk

 

Til iPhone-ejeren - Parrot AR.Drone

mmm.dk - 4 fede gadgets - og 1 nørdet mmm.dk

Årets måske sejeste gadget, mini-helikopteren AR-Drone fra Parrot, kan købes fra d. 3. september.

 

Vi har tidligere omtalt Parrot AR.Drone, der styres via din iPod, iPad eller iPhone. Den blev præsenteret første gang i ved CES-messen i januar, hvor den begejstrede publikum og hele M!-redaktionen. Nu kan du købe vidunderet fra d. 3 september for "kun" 1700 dkr. Eneste problem er, at firmaet, Brookstone, der kommer til at sælge den, ikke sender til Danmark. Men mon ikke du kan finde en omvej alligevel og dermed få fingrene i den fede gadget alligevel?

 

Til amatør-filmmanden - Panasonic-5D7V - 3D-videokamera

ANNONCE
mmm.dk - 4 fede gadgets - og 1 nørdet mmm.dk

I skrivende stund har James Camerons monster-3D-hit omsat for over 2.73 mia dollars på verdensplan, og dermed den mest indtjenende film i historien nogensinde. Derfor tør vi godt vove pelsen og påstå at 3D bliver måden hvorpå film i fremtiden vil blive oplevet. Og nu kan du endda få lov at skyde dine egne film i 3 dimensioner med Panasonics håndholdte 3D-videokamera. Godt nok skyder vidunderet kun i VGA-kvalitet, men til gengæld kan den også købes for blot 3000 dkr. Et prisleje, hvor vi gætter på, at de fleste kan være med.

 

Til dovendidrikken - Roboscooper

ANNONCE
mmm.dk - 4 fede gadgets - og 1 nørdet mmm.dk

Ryd IKKE op efter dig selv. Din robot arbejder her! Er du ligesom hele M!-redaktionen også pisse doven, og hader du at rydde op? Så er Roboscooper svaret på dine bønner. Næste gang kæresten, din mor eller din dårlige samvittighed beder dig om at flytte de tomme ølflasker efter weekendens fest, sender du bare din nye bedste ven afsted for at ordne det sure arbejde. Den kan dog ikke flytte mere end én flaske af gangen, så det kommer nok til at tage sin tid. Men havd gør det, når du kan få lov at blive siddende på sofaen og dovne den af?

 

Til kæmpe-nørden - Iron Man "pulsstråle"-replika

ANNONCE
mmm.dk - 4 fede gadgets - og 1 nørdet mmm.dk

Gør-det-selv Iron Man-fan - og muligvis verdens største nørd - har skabt en replika af Iron Mans frastødende pulsstråle.

 

Enten har folk for lidt at lave for tiden, eller også er de bare utrolig kreative. På det seneste har der været en del, som har kastet sig ud i at skabe efterligninger af gadgets og kostumer fra kendte tegneserier, spil og film. Her er endnu en.

En mand som kalder sig Chein, har på sin blog postet billeder og video af en replika af Iron Mans pulsstråle. I tegneserien og filmen udsendes strålen fra håndfladen, til at kaste eller skubbe ting tilbage med en utrolig kraft. Cheins replika er heldigvis ikke nør så dødbringende. Den kan allerhøjest blænde i et par sekunder.

Opfindelse bruger et bestemt DC step-up opladningsmodul fra et analogt kamera, til at lade den 3V kraftkilde op til 330V. Det tænder så op for en Xenon lampe, der skaber et blændende lysglimt. Chein påstår at den er god til at frastøde ærkefjender som kæresten, konen eller katten.

 

ANNONCE

Tekst og billede: Gear.comon.dk

 

 

Del

Seneste nyt