Magasinet M!

4 vilde actionbrag du ikke må snyde dig selv for i april

Det bliver en actionpræget måned, når både Mowgli og Captain America lægger de danske biografer ned i april.

4 vilde actionbrag du ikke må snyde dig selv for i april
The Huntsman: Winter's War

Premiere: 7. april

Med: Jessica Chastain, Chris Hemsworth, Charlize Theron med flere

Derfor skal du se den: Faktisk syntes vi, at den første film, Snow White and the Huntsman, var ganske fin actionunderholdning. Så hvorfor ikke også glæde sig en smule til at se efterfølgeren? Chris Hemsworth bestrider endnu engang rollen som The Huntsman, der igen skal op imod den onde Dronning Ravenna. Du kan forvente et vaskeægte eventyr, hvilket snildt kan virke befriende i denne superheltetid.

ANNONCE
4 vilde actionbrag du ikke må snyde dig selv for i april
Junglebogen

Premiere: 14. april

Med: Lupita Nyong'o, Scarlett Johansson, Idris Elba med flere

Derfor skal du se den: Alle dine yndlingsskuespillere lægger stemme til Junglebogens utallige dyr - heriblandt Bill Murray som Baloo, der helt sikkert vil synge Det rent og skær nødvendige. Og så er der sært nok et eller andet frækt over, at Scarlett tager sig af rollen som slangen Kaa. Derudover er det Iron Man-instruktør Jon Favreau, der styrer løjerne, så helt galt kan det ikke gå. Det bliver uden tvivl et CGI-helvede - men et smukt et af slagsen at dømme ud fra traileren.

ANNONCE
4 vilde actionbrag du ikke må snyde dig selv for i april
Hardcore

Premiere: 14. april

Med: Sharlto Copley, Tim Roth, Haley Bennett med flere

Derfor skal du se den: I nutidens Hollywood og med den teknologi, man har til rådighed, forsøger den ene film efter den anden at overgå hinanden rent visuelt. Nu forsøger Hardcore at tage skridtet videre. Den er nemlig udelukkende fortalt fra hovedpersonens synsvinkel.

Sharlto Copley (District 9) er omdrejningspunktet og spiller en mand, der har det futuristiske udstyr i orden. Udstyr, han så at sige kommer til at skulle dræbe en helvedes masse folk med. Hardcore ser mildest talt pissehamrende fed - og brutal - ud.

ANNONCE
4 vilde actionbrag du ikke må snyde dig selv for i april
Captain America: Civil War

Premiere: 28. april

Med: Chris Evans, Tom Holland, Elizabeth Olsen med flere

Derfor skal du se den: Det her bliver intet mindre end ét stort superhelte-showdown, hvor Captain America, der som sædvanligt spilles af Chris Evans, tvinges til at kæmpe mod sin tidligere ven Iron Man (Robert Downey Jr.). Udover det tager Scarlett Johansson igen sig af rollen som Black Widow, mens Black Panther (Chadwick Boseman) medvirker for første gang.

Som en ekstra tilføjelse kan vi nævne, at også Ant-Man, Falcon, Scarlet Witch, Spider-man, Winter Soldier, Vision,Agent 13 og Hawkeye med flere alle også er at finde i Civil War. Der er grund til at tro, at filmen bliver vildere end de to Avengers-film til sammen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt