Magasinet M!

5 albums vi glæder os til i 2008!

Kommende musik til dine høretelefoner...

5 albums vi glæder os til i 2008!

1. Snoop Dogg (Albumtitel og - udsendelsesdato: Egotrippin' /Marts)
Snoop-di-woop! Så er det snart ved at være på tide, at vi får noget nyt fra et af verdens største tågehoveder. I hvert fald noget af ordentlig kvalitet. For al respekt for hans sidste udspil (Tha Blue Carpet Treatment), men det var langt fra fordums styrke. Især singlen "2Thats That Shit" med R. Kelly var dræbende kedelig. Desuden druknede albummet i gæsteproducere og -optrædende. Til Egotrippin' går Snoop heldigvis nye veje, og han har offentliggjort, at der ikke vil optræde nogle gæster på numrene, ligesom han selv producerer. Det glæder vi os til. Lad os håbe, at den Snoop Dogg vi elsker, er tilbage.

2. Nicole Scherzinger (Her Name Is Nicole/29. januar)
Som frontkvinde i Pussycat Dolls har Nicole Scherzinger fordrejet mangt en ung knøs' tanker. Nu er hun så gået solo. Normalt betyder det, at vi kan forvente os en omgang forbandet vrøvlemusik, uden sjæl eller mening.
I dette tilfælde glæder vi os rent faktisk til musikken. Singlen "Puakenikeni" lyder i hvert fald som noget, der kan tilfredsstille ethvert dansegulv. Nu bliver det spændende at høre, om resten af albummet kan leve op til det. Med et enormt hold af producere bag sig, heriblandt Kanye West, The Neptunes og Dr. Dre, kan det enten ende meget godt eller meget skidt.

3. Gnarls Barkley (Atlantis/4. april)
To år vil være gået, når Atlantis udkommer, fra Gnarls Barkley udsendte deres debut i 2006. Dengang kom den småsære duo ud af ingenting, og overrumplede fuldstændig musikverdenen med albummet St. Elsewhere.
Især singlen "Crazy" hærgede hitlisterne, og pludselig var Cee-Lo Green (sanger) og Danger Mouse (producer) verdens mest hypede musiknavn. Resten af singlerne fra St. Elsewhere havde ikke helt samme gennemslagskraft, men det ændrede ikke på, at albummet som helhed var aldeles fremragende. Alene derfor glæder vi os til Atlantis. Det kan næsten kun blive godt.

4. Metallica (Ukendt/foråret 2008)
Okay, Metallicas sidste skive St. Anger var lidt bøvlet, lidt for lang og lidt for vred. Okay, Metallicas seneste koncert i Danmark (sommeren 2007) var ikke nær det, man havde forventet af verdens største metalband.
Men Metallica er nu engang Metallica, og når nyheden om, at der er nyt materiale på vej fra dem, rammer en, bliver man alligevel lidt glad. Der er endnu ikke sluppet meget ud omkring den ny skive. Men den har forhåbentlig været nemmere at indspille end St. Anger (se dokumentaren "Some Kind Of Monster", så forstår du). Det kan man så håbe betyder, at vi kan forvente noget dejlig hård metal, elegant serveret som i de gamle dage.

5. Panic! at the Disco (Ukendt/25. marts)
P!ATD er nok mest kendt for at lave nogle småsære, men også ret fede, musikvideoer. Men deres debutalbum fra 2005 (A Fever You Can't Sweat Out) bød også på en del ganske gode rocksange. Da de slog igennem samtidig med forfærdelige bands som My Chemical Romance og AFI, blev de lynhurtigt betegnet som et emo-band. Det ville dog være synd, da P!ATD er kendt for en del mere humor og selvironi i deres musik end deres deprimerede emo-kolleger.
Derfor glæder M! sig til at rocke med, når de udkommer med den svære toer til marts. Skiven er endnu ikke navngivet, ligesom kun koncertgængere har fået lov til at høre nyt materiale. Men det kan kun være positivt, at Panic! har givet sig god tid til det ny album.

...og 3 albumcovers vi glæder os til!
Åh ja, det er dejligt at være mand...

1. Danity Kane (Albumtitel og - udsendelsesdato: Endnu ukendt/endnu ukendt)
Det amerikanske svar på danske Eye-Q. Danity Kane blev formet i Sean "Puff Daddy/Diddy/Duddy" Combs reality program "Making The Band". I 2006 udgav de deres debutalbum (Danity Kane) med singlen "Show Stopper". Hele baduljen var noget værre hø, og udenfor USA fik gruppen kun moderat succes i Tyskland og Litauen.
Til gengæld solgte de fint i hjemlandet, så nu er der et nyt album på vej fra dem. Det gør ikke noget, da Danity Kane består af fem ganske veldrejede tøser, som vil pryde ethvert albumcover og enhver (lydløs) musikvideo.

2. Fergie (Ukendt/Ukendt)
Selv om visse af os (og vi siger ikke hvem) faktisk fandt, at Fergies hit "Fergalicous" var ganske sjovt og dansabelt, ændrer det ikke på, at de færreste nok vil forvente noget særligt overvældende fra den smækre tøs. Musikken er ikke kunst, men sæt roligt dine sparepenge på, at der med albummet vil følge et væld af røvruskende videoer og billedserier med den små Fergie. Og det har som bekendt aldrig skadet nogen.

3. Ashlee Simpson (Bittersweet World/18. marts)
Lillesøster Simpson må leve med, at hun for evigt vil være netop det, altså lillesøsteren, i mediernes øjne. Og når ens storesøster ikke engang ved, om tun er kylling eller fisk, så er oddsene for, at du bliver taget alvorligt, meget små. Ashlee Simpson klarede sig udmærket med sit første album, men det næste var larmende anonymt. Hun får hjælp af Timbaland ved knapperne denne gang. Men på den anden side, hvem gør ikke det lige for tiden? Næh, vi glæder os mere til billederne og videoerne der følger med.

De udgiver også ny musik i 2008 (siger de):
Metal, pop, hiphop, britisk rock og et genopstået 90'er band...

- Coldplay
- AC/DC
- t.A.T.u
- 50 Cent
- Green Day
- Oasis
- Rammstein
- Madonna
- Ace of Base (Say what?!)

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce