Magasinet M!

5 fede gadgets i 2010

Du kan godt begynde at glæde dig. 2010 bliver et revolutionerende gadget år.

 

Nexus One - Iphone-dræberen?

 

Her er den endelig - supertelefonen fra Google. HTC har lavet telefonen, men teknikken - herunder Android-operativsystemet - stammer fra Google. Telefonen er kun 11,5 millimeter tyk og har en skræm på 3,7-tommer og en opløsning på hele 800 x 480 pixel. Alt i alt en større og bedre skærm, end den vi er vant til fra Iphone. Derudover er Nexus One en hel del hurtigere end Iphone 3GS takket være en 1 GHz-processor. Iphone har til sammenligning 600 MHz.

 

ANNONCE
mmm.dk - 5 fede gadgets i 2010 mmm.dk

 

Der hvor Iphone stadig har en stor fordel over Googles telefon er på applikationsområdet. Hvor der pt. findes over 100.000 apps til Iphone, kan Nexus One "kun" diske op med 15.000.

 

mmm.dk - 5 fede gadgets i 2010 mmm.dk

 

 

Telefonen er desværre endnu ikke tilgængelig i Danmark, men hvis du ikke kan vente, kan du få sendt telefonen til en adresse i Storbritannien eller hvis du er rigtigt desperat købe den direkte i USA via google.com/phone.

 

Læs mere her

 

 

Asus NX90 - Bang og Olufsen bærbar

 

 

ANNONCE
mmm.dk - 5 fede gadgets i 2010 mmm.dk

 

 

Indtil nu har Apple været kongen af lækkert design, især hvad angår deres laptops. Men nu melder Asus sig klar til at tage kampen op med denne svinelækre bærbar, der ligner noget, som er designet af selveste B&O. Det er den da også - på en måde. For det er David Lewis, som står bag det smukke ydre - en af B&O's mest brugte freelancedesignere. Med en dejlig stor skærm på 18,4-tommer, et BluRay-drev og meget andet lækkert står den smukke maskine højt på undertegnedes ønskeliste.

 

ANNONCE
mmm.dk - 5 fede gadgets i 2010 mmm.dk

 

Fik jeg nævnt, at den kun kommer til koster US 2500 dollars? ( ca. 12.000kr). Me want!

 

Fjernstyret minihelikopter

 

 

mmm.dk - 5 fede gadgets i 2010 mmm.dk

 

 

Så bliver det sgu (næsten) ikke federe. Franske Parrot disker i 2010 op med denne herlige gadget, som hverken drengerøve eller gadgetnørder, vidste de havde brug for. En fjernstyret minihelikopter, der styres via din Iphone eller Ipod Touch. Vi har desværre ikke nogen priser på vidunderet, men tjek lige videoen - og sig så ikke, at denne ikke står højt på din ønskeliste i 2010.

 

 

ANNONCE
mmm.dk - 5 fede gadgets i 2010 mmm.dk

 

 

 

 

Se flere videoklip og læs mere her

 

 

Apples tablet

 

 

Vi kan kun gisne om, hvad den kommer til at hedde, men lækker ser den ud. Vi regner med, at dette vidunder lanceres senere på måneden og håber på, at den vil revolutionere notebook-markedet på samme måde som Iphone gjorde det, da den kom ud i sin tid. Forvent en trykfølsom-skærm på ca. 10-tommer med indbygget wifi og 3G.

 

ANNONCE
mmm.dk - 5 fede gadgets i 2010 mmm.dk

 

Vi ved de andre producenter også kommer ud med deres tablets i år, men forventer os mere af Apples produkt. For som det fremgår i nedenstående klip, er det meget farligt og dumt ikke at tage det seriøst, når Apple lancerer nye produkter. Det erfarede Microsoft adm. direktør, Steve Ballmer, på den hårde måde i dette klip, hvor han udtaler sig meget nedsættende om Apples Iphone.

ANNONCE

 

3D

 

mmm.dk - 5 fede gadgets i 2010 mmm.dk

Samsung nye lækre 3D LED-skærm, c9000

 

 

2010 bliver året, hvor 3D for alvor slår igennem. Sony, Samsung, LG, og Toshiba kommer inden sommer ud med de tyndeste og vildeste 3D skærme, der alle understøtter trådløs netværk, så det nu bliver endnu nemmere at bestille film fra Blockbuster, tjekke facebook eller de seneste babes på mmm.dk . Derudover kommer der selvfølgelig også BluRay-afspillere, der er 3D-kompatible.

 

ANNONCE
mmm.dk - 5 fede gadgets i 2010 mmm.dk

3d-briller fra Panasonic

 

 

Hvis du er den heldige ejer af en PS3, kan du begynde at glæde dig endnu mere, da Sony kommer ud med en opdatering til din konsol, så du også har mulighed for at spille spil og se film i 3D - hvis du investerer i en 3D-skærm vel at mærke.

 

mmm.dk - 5 fede gadgets i 2010 mmm.dk

PS3 får en gratis 3D-opdatering

 

 

 

Panasonics 3D plasmaskærm er netop kåret til CES-messens "best in show", men vi glæder os især til Samsungs supertynde LED-skærm med den tilhørende iphone-agtige fjernbetjening. Hvor blæret er det ikke, at kunne se fjernsyn på en fjernbetjening?

 

ANNONCE
mmm.dk - 5 fede gadgets i 2010 mmm.dk

Samsungs c9000 fjernbetjening- blæret.

 

 

 

Så hvis du har kassen kan du nyde VM i fodbold eller Avatar på 3D BluRay i sommerferien. Et stk. 3D-skærm til redaktionen, tak.

 

Del

Seneste nyt