Magasinet M!

5 fede gadgets

En funky cykel, gangster-hørebøffer, markedets nyeste smartphone og flere fede gadgets...

5 fede gadgets
HTC 7 Mozart
Nu vil Microsoft også lege med og naturligt nok ha' en bid af Smartphone-kagen. Som det ser ud i øjeblikket er det Apple og Android, der sparker de mest interessante telefoner ud. Microsoft og CEO Steve Ballmer påstår, at de med Windows Phone 7 har produceret en platform, der er mere brugervenlig end både iPhones styresystem og Android. Om det er tilfældet vil tiden vise, når eller hvis danskerne tager Windows Phone 7 til sig.

Som det ser ud nu, kommer der fire telefoner til Danmark, der understøtter Windows Phone 7. Vi har valgt at kigge nærmere på HTC 7 Mozart, som har et 8 megapixel kamera, kan filme i HD (720p) og har en skærm på 3,7" (480 x 800 WVGA). 

Desværre kommer de første Windows-mobiler til at mangle dansk ordbog, flash og mulighed for at købe apps.

Se flere gadgets her:


Pris: endnu ukendt
ANNONCE
5 fede gadgets
The Funk Bike

STORM Art & Fashion udstiller fra i dag PUMA FUNK-cyklen i Storm-butikken inde midt i København. Du kan frem til d. 24.10., bestille cyklen nede fra butikken i sort, hvid eller multifarvet. Cyklen er designet af Danmarks nye design supergruppe KiBiSI i samarbejde med Biomega og Puma.

 

Cyklen - en hurtig city bike med fixiemulighed - er lavet af aluminium for lethed og har bremser til sikkerhed. Så skulle der være garanti for, at du ikke ender som et insekt på forruden af en stor og grum polsk lastbil.

 

Det fede ved FUNK-cyklen er, at den leveres med vendbart hjul, der gør det muligt at skifte mellem single speed og fixie.

Se flere gadgets her:

Prisen for en ensfarvet model er 5.450 kr., mens den multifarvede koster 5.675 kr. Cyklen har en leveringstid på 14 dage.

 

ANNONCE
5 fede gadgets
Pioneer HDJ-1000
Så er der bling bling til dig, der gerne vil være mere street - og vække meget mere opsigt i gadebilledet. Hvis du synes, de er FOR bling, fås de også i en lækker sort udgave.

Eftersigende skulle hørebøfferne fra Pioneer levere så god lyd, at de også kan bruges af professionelle dj's. Det bliver vi nok nødt til at efterprøve, så hvis I læser det her hos Pioneer, er vi meget interesserede i et par.

Se flere gadgets her:

Cirka pris: 1100 kr.
ANNONCE
5 fede gadgets
Bacon Salt
Det eneste rigtige krydderi til mænd: Bacon Salt. Alt vil komme til smage bedre med Bacon Salt. Tvinger damen dig til at spise grøntsager? Bacon Salt er svaret! Er popcornene i biffen for kolde og bløde? Bacon Salt er svaret! Hader du at 'gå ned' på damen, fordi der lugter af sur fisk syd for navlen? Bacon Salt er svaret!

Se flere gadgets her:

Pris: 39 kr.

Kan købes her
ANNONCE
5 fede gadgets
Shinobii "bordtennisbat" til Wii
Mangler du også altid én at spille bordtennis med? Eller er du bare så pivringe, at du synes det er pinligt at spille mod andre? Bare rolig, hjælpen er på vej. For nu kan du stå derhjemme og øve dig foran skærmen, så du kan uddele mesterlige klø, næste gang du møder den lokale bordtennis-champ.

"Bordtennisbattet" fra Shinobii fungerer desuden som wii-controller til din Nintendo Wii. Ret genial gadget, hvis vi selv skal sige det.

Se flere gadgets her:

Cirkapris: 350 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt