Magasinet M!

5 fede gadgets

Verdens bedste mobil, sommer-cyklen, alarmen fra helvede og flere lækre gadgets

5 fede gadgets
En fræk old school fixie-cykel, verdens bedste mobil, blæret iPhone-etui, alarmen fra helvede og en svævende Moder Jord.
5 fede gadgets
Samsung Galaxy S II
Verdens største gadgetsite Engadget, har netop testet og anmeldt Samsung Galaxy S II - og de tøver ikke med at kalde den for verdens bedste smartphone. Men hvad gør den egentlig så fantastisk? Det er nok lidt svært at svare på, når vi endnu ikke selv har fået lov at lege med den, men Engadget kalder bl.a. dens skærm for bedre end iPhonens grundet de 4.3" sammenlignet med iPhonens 3,5". Derudover kommer den med en monsterstærk dualcore-processor.

Pris: Ca. 4.300 kr. u/abonn.

Læs mere her:
ANNONCE
5 fede gadgets
SE Premium Ale
Flot på billeder, smuk i virkeligheden. Sådan beskriver man bedst denne fixie-cykel. Cyklen har et flip-flop-baghjul med fixed gear på den ene side og friløb på den anden. Vi anbefaler dog, at du benytter dig af friløb, da fixie-gear kan være svært at styre - især inde i byerne, hvor man gerne skulle kunne bremse hårdt op, når det kræves.

pris: 6.000 dk.

Kan købes her:
ANNONCE
5 fede gadgets
Sonic Boom SBS550bc
Kommer du tit for sent på arbejde, fordi din mobil ikke helt formår, at sparke dig ud af sengen? Så skal du investere i 'The Skull' fra Sonic Alert. Med Bedshakeren skulle du gerne rystes ud af sengen i løbet af nul komma fem. Og virker det ikke, sørger de 113 decibel for at vække dig - og alle dine naboer. 

Pris: Ca. 250 kr

Kan købes her:
ANNONCE
5 fede gadgets
Society 6 iphone Etui
Fan af Star Wars OG Steve Jobs? Så har vi et iPhone-etui til dig lige her: Steve Jobs 'fanget i Han Solos carbon-kiste. Genialt? Det tror vi nok. Vi er i hvertfald sikre på, at din iPhone 4 nok skal skille dig ud fra mængden med dette Steve Jobs-etui.

Pris: Ca. 200 kr

Kan købes her:
ANNONCE
5 fede gadgets
Den Svævende Globus
Moder jord svævende OG roterende på dit skrivebord? Nej, det er ikke os, der har fået roterende kuk i kasketten. Der er derimod tale om en sej gadgets fra gadgets.dk, der med garanti nok skal få dine klassekammerater eller kollegaer til at stoppe og og kigge en ekstra gang, når moder jord svæver frit over dit skrivebord.

Pris: 699 kr.

Kan købes her:
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE