Magasinet M!

5 syrede solbriller

Til dig, der synes Ray-ban-solbriller er for kedelige.

5 syrede solbriller

De er ikke bare tudegrimme, nej, de er også svinedyre. Tjek de 5 tåbede solbriller på de næste sider.

5 syrede solbriller
  jeremy Scott USA Map Sunglasses - til USA-elskeren

 

Ja, hvis du absolut vil skille dig ud fra mængden, foreslår vi dig at få tatoveret en penis i panden. Hvis det med tatoveringer ikke lige er dig, kan du bare investere i de her solbriller fra amerikanske Jeremy Scott. De koster også en smule mindre end en tatovering. Og så ved du altid, hvordan USA ser ud, skulle du glemme det.

 

Pris: 1.650 kr

Kan købes her:

ANNONCE
5 syrede solbriller
  KTZ Linda Farrow Gunmetal Suit of Armour Wrap-Around Sunglasses Robocop-brillen  

"Your move, creep". Denne berømte oneliner fra Robocop kan du nu trygt fyre af, når først, du har taget Robocop-brillerne på. At alle andre så vil grine af dig på grund af dine åndssvage solbriller, må du jo bare leve med.

 

Pris: 1.160 kr.

Kan købes her:

ANNONCE
5 syrede solbriller
  BLAAK - Goggle shaped sunglasses Svømmebriller til landkrabben

 

Ja, vi ved ikke engang, hvor vi skal starte. Jo, lad os starte med prisen, som er 5.500 kr. Yes, du læste rigtigt. Ikke nok med, at du kommer til at ligne en douchebag, næ, du betaler også kassen for det. Har du altid tænkt, at svømmebriller er noget af det hotteste? Så er Blaaks kikkert-svømme-solbriller lige noget for dig.

 

Pris: 5.500 kr.

Kan købes her:

 

 

ANNONCE
5 syrede solbriller
  KTZ Gun Metal With Black Faux Leather Sunglasses Lign skurken fra Hellboy

 

Solbriller med rund form er langsomt ved at vinde frem i en tid, hvor de mere firkantede Ray-Ban-solbriller ellers har domineret. Men vi tvivler på, at disse skurke-solbriller fra KTZ bliver sommerens helt store hit. Dog er vi ret sikre på, at instruktøren bag Hellboy, Guillermo del Toro, sagtens kan bruge netop disse solbriller som rekvisit i sin næste film.  

 

Pris: 2.030 kr.

Kan købes her:

ANNONCE
5 syrede solbriller
  Linda Farrow Jeremy Scott Mickey Sunglasses Mickey Mouse-solbrillen til hipsteren, der har alt.

 

Synes du også, det er mega sejt, at blive grint af, hver gang du forlader et rum eller en forsamling? Så skal du da helt klart investere i disse Micky Mouse-solbriller fra Linda Farrow, som er designet i samarbejde med amerikanske Jeremy Scott. En designer, vi vist har fået slået fast, er meget glad for underlige solbriller.

 

Pris: 2.500 kr.

Kan købes her:

ANNONCE
Del

Seneste nyt