Magasinet M!

5 vilde gadgets, du ikke anede, du ønskede dig i julegave

Et elektrisk skateboard, en Sonar-fiskefanger, der afslører, hvor Loch Ness uhyret gemmer sig, og et motoriseret surfboard, der er pisseligeglad med bølger

5 vilde gadgets, du ikke anede, du ønskede dig i julegave
Yuneec E-Go elektrisk skateboard

Vi er ikke helt der, hvor Marty McFly fra Tilbage Til Fremtiden-filmene viste os, vi ville være i 2015. Men næsten er i dette tilfælde også godt nok. Er du til fart, og er adrenalinboost et must, når du bevæger dig frem i trafikken, har vi skateboardet til dig.

Med en topfart på 20 km/t og en rækkevidde på op til 30 km - alt afhængig af hvor stærkt du kører - lover vi, at Yuneec E-Go bliver din nye bedste ven. Med en kampvægt på kun 6,3 kg, kan du have Yuneec E-Go med på farten i bussen, bilen eller toget. Det gør den helt ideel, når du vil hurtigt frem - uanset hvor du skal hen. 

Læs mere her

ANNONCE
5 vilde gadgets, du ikke anede, du ønskede dig i julegave
Snowball Blaster Pro

Som tommelfingerregel skal du bare eje alt, der slutter med et 'Pro'. Måske med undtagelse af den nye iPad, der har en helt forfærdelig pris. Denne Snowball Blaster Pro koster ikke meget mere end to kasser Grøn Tuborg.

Og når sneen melder sin ankomst næste gang, behøver du ikke bande og svovle over, at du sidder fast i en snedrive, hvis du har denne fætter liggende på bagsædet.

Hop ud af bilen, ha' et arsenal af snebolde klar, og smæk denne håndkanon op, og vær et kæmpe svin over for alle, der er inden for en radius af 25 meter. Fantastisk måde at afreagere på. Hvis du alligevel er en doucebag.

Læs mere her

ANNONCE
5 vilde gadgets, du ikke anede, du ønskede dig i julegave
Onean Surfboard

Denne sag får du nok tidligst brug for om 5 måneder, men hvis du elsker vand og action, kan du sagtens vente. Kombinér de to ting, og du vil forstå, hvorfor millioner af mennesker er så betaget af at ride på bølgerne på deres surfboards. Det ville vi også være i Danmark. Hvis det ikke lige var for den lille detalje, at der ikke rigtigt er nogle bølger at ride på herhjemme.

Det problem løser den spanske producent Onean nu for dig. For med deres elektriske surfboards har du slet ikke brug for bølger for at have det sjovt og få adrenalinen til at pumpe i kroppen. 

Læs mere her

ANNONCE
5 vilde gadgets, du ikke anede, du ønskede dig i julegave
FishHunter Directional 3D sonar fiskefanger

Har du også en ven, eller far, der fisker for meget og fanger for lidt? Eller kommer du til at tænke på alle de gange, hvor du selv har stået med en fiskestang mellem hænderne i otte timer kun for at gå tomhændet hjem? Så bliver du svært begejstret for dette fine stykke avancerede grej.

Nu er det nemlig slut med at stå i timevis og vente på, at en fisk bider på krogen. Med denne revolutionerende 3D-sonar fiskefinder, FishHunter, kan du på ingen tid få kortlagt, hvorvidt der er fisk i det område, du fisker. Og hvor mange.

Ligeså snart du kaster FishHunter ud i vandet, sender den informationer direkte til din smartphone, hvor 3D-renderinger viser dig, hvordan der ser ud op til 50 meter under vandoverfladen og 60 meter ude.

Du kan læse mere her, men bedst af alt kan den blive den ved at svare på et simpelt spørgsmål lige her

ANNONCE
5 vilde gadgets, du ikke anede, du ønskede dig i julegave
Forcite Alpine styrthjelm

Lad bare dit GoPro-kamera blive liggende i skuffen. For Forcite Alpines styrthjelm optager al din ski-action i 4K, så du kan afspille dine actionvideoer på det 4K-TV, du ikke har. Endnu. Men hey, når 4K engang er blevet mainstream, bliver du glad for, at du var fremtidssikret.

Hjelmen er stadig i kickstarter-stadiet, men de mangler i skrivende stund faktisk kun 25% for at være i hus. Hvilket i kroner og ører svarer til små 50.000 US-dollars. Så vil du have det nyeste og mest avancerede gear på skibakken, når skiferien melder sig, ved du, hvad der skal til.

Læs mere her

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce