Magasinet M!

6 blærede måder at komme frem i verden på

Du kan lige så godt rykke fra A til B i overlegen stil, og det sørger de her 6 transportmidler for i luften, på landjorden og i vandet.

6 blærede måder at komme frem i verden på
ICON A5

Hvis du virkelig vil vise, at du er en rig stodder, skal du væk fra asfalten og op i luften. Og det sørger Icon A5 for i rimelig sej stil. Letvægtsflyet har plads til 2 personer, og modsat andre større fly, er Icon A5 designet til at være ekstremt fleksibelt, så du for eksempel kan folde vingerne ind og transportere det på en trailer, mens landingen sagtens kan klares på en solid overflade eller vand. Pimp min flyver.

ANNONCE
6 blærede måder at komme frem i verden på
BRASSE 31BLK MODIFICATION PACKAGE

En Kawasaki Ninja er noget af det skarpeste på to hjul, men hvis du alligevel lige vil gøre den endnu skarpere, er det her kit helt optimalt. Brasse 31BLK Modification Package indeholder indeholder blandt andet specielle mågevinge forlygter, paneler og et tilhørende sæde til en ekstra passager, der opbevares foran på cyklen og med et svuptag kan påsættes, hvis du kører forbi en værdig tomler. Det sker jo engang imellem, at lækre piger har brug for et lift.

ANNONCE
6 blærede måder at komme frem i verden på
POLARIS SLINGSHOT

Det er ikke helt en motorcykel og ikke helt en bil, for Polaris Slingshot har tre hjul og den lave vægt på kun 771 kg. kombineret med de 173 heste fra motoren på 2,4 liter giver nogle syge køreegenskaber, der sagtens kan give masser af sjov på landevejen. Så er der selvfølgelig også rigeligt med frisk luft og lyd fra motoren i den åbne kabine.

ANNONCE
6 blærede måder at komme frem i verden på
SPECIALIZED ENDURO S-WORKS CARBON

2015-udgaven af Specialized Enduro S-Works Carbon er en lækker offroad-djævel. Det er også en dyr fornøjelse, men så får du til gengæld top-specs som en FACT 11m IS-X ramme, kulfiber-kranksæt og skivebremsere for og bag, der selvfølgelig bliver bakket op af et sæt støddæmpere til at sikre en stabil køretur. En sygt lækker pakke.

ANNONCE
6 blærede måder at komme frem i verden på
BENELLI JETSKIS B3R SPORT

Med 315 hestekræfter sniger Benelli Jetskis B3R Sport sig lige foran resten af feltet, når det handler om rå kraft på vandet. Du får desuden plads til to personer på B3R Sport, men alle de heste kommer mest til sin ret på en solo-tur, hvor du virkelig kan udnytte de specielle features som det justérbare racerrat, den aktive vandbremse og den indbyggede skærm, der bruger GPS til at levere nøjagtige informationer om dine præstationer. De her præstationer er nemlig værd at dokumentere.

ANNONCE
6 blærede måder at komme frem i verden på
TUSA SAV-7 EVO

Hvis du virkelig skal optimere tiden i dybet, kan der godt blive brug for lidt ekstra fremdrift, og det får du med Tusa SAV-7 EVO. Du placerer bare Undervandsscooteren mellem benene, og så har du en ekstra hjælper, der klarer en dybde på 70 meter og tøffer dig afsted med lidt over 4 km/t og endda også kan give op til to kammerater et lift. Så kan man hurtigt blive populær.

Det var alt for denne gang, men du kan fortsætte på Mandesager.dk, hvor du finder et kæmpe udvalg af seje sager.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt