Magasinet M!

6 sager, der beskytter dine sager

Verden er fyldt med langfingrede idioter, så du kan lige så godt sikre dine ejendele, før det er for sent.

6 sager, der beskytter dine sager
SKYLOCK

Hvis tyvene virkelig vil have fingrene i din cykel, skal de nok finde en metode, men med en Skylock får du i det mindste besked om tyveriet direkte på din mobil. Det er da altid noget. Skylock er nemlig udstyret med både Bluetooth og Wi-Fi, der sammen med det indbyggede accelerometer sender besked til din mobil i tilfælde af langfingrede slyngler, og hvis du selv kører galt på cykelturen, ringer Skylock endda automatisk efter en ambulance. Smart.

ANNONCE
6 sager, der beskytter dine sager
CANARY HOME SECURITY DEVICE

Den smarte boks fortæller dig, hvis der har være tyve på spil. Canary Home Security Device er kun lidt større end en iPhone, men den indeholder alligevel overvågnings-grej som HD-kamera, mikrofon og bevægelsessensor, mens den også kan holde øje med dit hjems luftkvalitet, temperatur og luftfugtighed. Og du får sendt de indsamlede informationer direkte til mobilen takket være app´en til både iOS og Android. Så er der styr på lortet.

ANNONCE
6 sager, der beskytter dine sager
ZAP BATON

1.000.000 Volt. Mindre kan simpelthen ikke gøre det, og Zap Baton er endda forsynet med elektroder på spidsen, på begge sider af staven og på håndtaget, mens der også er en lommelygte til at give udsyn i mørke. Damn, der er vist en grund til, at de danske myndigheder ikke er så vilde med sådan nogle stave.

ANNONCE
6 sager, der beskytter dine sager
CANNADOM

 

Vi kan vel hurtigt blive enige om, at din bedste ven også fortjener lidt beskyttelse, og så kan du faktisk få Cannabis-kondomer. Den er god nok. Firmaet bag Cannadom lover, at kondomerne smager og dufter af cannabis, men der er til gengæld ingen ulovlige substanser i de grønne latex-hylstre, så du burde ikke få problemer med lovens lange arm ved at købe udstyret. Men mon ikke, damen kigger lidt mærkeligt, når du hiver pakken frem.

ANNONCE
6 sager, der beskytter dine sager
WALLUM A1

Dine personlige oplysninger er bogstaveligt talt guld værd, og derfor er der brug for ekstra beskyttelse. Det giver Wallum A1, fordi kreditkortholderen har styr på dine kort, mens aluminiumspladerne samtidig forhindrer snedige tyve i at bruge en RFID-læser til at stjæle info som dine kreditkortnumre og andre bagdøre til alle dine penge. Et digitalt pengeskab.

ANNONCE
6 sager, der beskytter dine sager
FACECRYPT

Du slipper du for at huske et hav af koder til dine hemmelige sager på mobilen, for med FaceCrypt bruger du bare iPhonens kamera (virker desværre kun til iOS) til at scanne dit ansigt, og så er der fri adgang til alt fra adgangskoder til eventuelle frække mapper med billeder. Nemt, og hurtigt.

Fandt du noget brugbar beskyttelse til sagerne? Ellers er der meget mere på Mandesager.dk, hvor du også finder en helvedes masse awesome grej til mænd.

ANNONCE
Del

Seneste nyt