Magasinet M!

6 sager, der gør skiferien bedre

Det er fedt med et kamera i skibrillerne, og her er 6 stykker grej, der garanterer, at du ikke går ned på udstyret på skiferien.

6 sager, der gør skiferien bedre
  LIQUID IMAGE MODEL 350 OPS

Dine røverhistorier til gutterne over en ordentlig omgang glühwein til afterski får bare noget mere troværdighed, når du kan bakke det op med en video. Og det kan du med de her skibriller. Liquid Image Model 350 OPS har nemlig et indbygget kamera, der skyder video i 1080p med 30 fps og 720p med 60 fps, som du kan gemme på et MicroSD-kort, og du kan desuden knipse stillbilleder i 3 megapixel, hvis det skulle blive nødvendigt.

ANNONCE
6 sager, der gør skiferien bedre
  BEARDSKI

Vi kan hurtigt blive enige om, at Beardski er forfærdeligt fjollet, men skægget er egentlig også forfærdeligt praktisk, hvis du for eksempel tager på skiferie i Norge, hvor ansigtet er ved at fryse af på vej ned ad bakken. Beardski beskytter nemlig dit ansigt, ører og hals mod forfrysninger. Der er syv skægvarianter at vælge imellem med forskellige farver, der svinger fra orange til hvid, og du sætter skægget fast ved hjælp af velcro-lukningen i nakken. Ellers kan du gro dit eget skæg i samme længde, men det tager snildt flere år.

ANNONCE
6 sager, der gør skiferien bedre
  JONES SNOWBOARDS MOUNTAIN SURFER

Hvis du føler dig ekstra kreativ på pisterne i denne sæson, hopper du på et Jones Snowboards Mountain Surfer. Det er i bund og grund et snowboard, men der er for eksempel ingen bindinger, mens formen desuden er ændret en smule, så du rigtigt kan surfe i sneen, og det hele er håndlavet af legenden Chris Christenson, der er et navn med garanti for kvalitet.

ANNONCE
6 sager, der gør skiferien bedre
  THE DOUCHEBAG

Normalt er en douchebag kraftigt irriterende, men lige præcis i det her tilfælde, dækker udtrykket over en ufatteligt brugbar taske til skiferien. Den her Douchebag har nemlig plads til ski, snowboard og alt det tingeltangel, der hører med til en fuldt læsset ferie på pisterne, og konceptet er udviklet af den norske professionelle freeskier, Jon Olsson, så du kan være temmeligt sikker på, at han ved, hvordan man pakker udstyret på den mest optimale måde.

ANNONCE
6 sager, der gør skiferien bedre
  BEARTEK

Du kan få smarte handsker, som du ikke behøver at tage af, når du skal trykke på mobilens skærm, men handskerne fra BearTek er endnu smartere, for her behøver du slet ikke røre ved mobilen for at styre funktioner som besvarelse af opkald og afspilning af musik. Yessir, det er kloge handsker.

ANNONCE
6 sager, der gør skiferien bedre
  DC SHOES TOYOTA TACOMA

Vi slutter med et køretøj, der burde være i stand til at få dig helskindet til og fra skituren. DC Shoes Toyota Tacoma har for eksempel plads til en snescooter, ski, snowboard og alle dine sager på ladet, mens der så også lige er fyret et foldbart telt med stige på taget, så du kan tage en lang skraber mellem turene på pisten. Det er rimeligt komplet.

Det var alt for denne gang. Vi håber, du har fået noget inspiration til skiferiens grej, men du kan altid skøjte forbi Mandesager.dk, hvis du er på udkig efter flere seje sager.

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce