Magasinet M!

6 syge cykler

Smid den gamle havelåge i havnen og tag i stedet en tur på en af de her 6 vilde røv-raketter.

6 syge cykler
AUDI E-BIKE WÖRTHERSEE

Tyskernes vanvittige e-bike så dagens lys tilbage i 2012, og Audi e-bike Wörthersee er udstyret med en elmotor på 2,3 KW, der er nok til at skyde den op på 80 km/t, mens der også er blevet plads til moderne lir som en lille computer med touchskærm på styret til at vise hastighed, distance og synkronisere trådløst med din mobiltelefon. Sejt.

ANNONCE
6 syge cykler
XPLOREAIR X1

Den her cykel kan simpelthen flyve. XploreAir X1 har en totaktsmotor og en propel, der sammen med en faldskærm sender flyveren op på 40 km/t i luften, mens du selv skal sørge for fremdriften på landjorden ved at trampe i pedalerne. Det er ret genialt, når du ikke vil lade dig begrænse af petitesser som fast jord under dækkene.

ANNONCE
6 syge cykler
CALFEE-ELLSWORTH WITNESS

Det er vildt nok at fræse gennem terrænet på en almindelig mountainbike, men prøv så lige at have en kammerat med på bagsædet. Ja, det er lige præcis, hvad du kan med en Calfee-Ellsworth Witness. her får du nemlig dobbelt op på pedalkraften, og I kan give den maks gas, for Witness er pumpet til at klare en vild omgang med et stel af kulfiber, potent støddæmpning på begge hjul og skivebremsere for og bag.

ANNONCE
6 syge cykler
THE ONLY SEVEN PERSON TRICYCLE

Hvis du er træt af at trampe i pedalerne, kan du indkalde forstærkning fra 6 kammerater med The Only Seven Person Tricycle. Det alternative cykeldesign har plads til 7 personer, der alle får et sæt pedaler, og det hele vejer 180 kg. og fylder 2,4 meter i længden og 1,8 meter i bredden. Jaja, det er temmeligt skørt, men man har jo kun det skæg, man selv sidder på, og du får desuden livstidsgaranti på cyklen, hvilket slet ikke er et dumt kvalitetsstempel.

ANNONCE
6 syge cykler
STEALTH ELECTRIC BIKES THE BOMBER

Udover at se pokkers ond ud, kan Stealth Electric Bikes The Bomber også klare 80 km/t på toppen ved hjælp af den indbyggede elektriske motor, og så er det godt, at raketten er udstyret med et sæt hydrauliske skivebremsere til at tage farten af igen. Det er en blæret cykel, men hvis du har planer om at bære den op på femte sal for at undgå tyveri, skal du bare lige vide, at den vejer 53 kilo. Så er der altså langt op.

ANNONCE
6 syge cykler
SPECIALIZED S-WORKS + MCLAREN VENGE

Vi slutter med et ret heftigt samarbejde mellem Specialized og McLaren, der selv praler af, at det her er den hurtigste cykel i verden, der er godkendt af UCI til at deltage i cykelløb. Det kommer selvfølgelig helt an på, hvilke ben der tramper i pedalerne, men vi er tilbøjelige til at give dem ret. Venge er nemlig bygget ved hjælp af knowhow fra topklasse cykler og Formel 1, så den for eksempel leverer en letvægtsramme af kulfiber, der vejer lige under et kilo, mens alle kabler er gemt inde i stellet. Lækkert.

Det var afskutningen på denne liste, men du kan selvfølgelig altid drøne forbi Mandesager.dk efter flere seje sager. Der er masser.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce