Magasinet M!

6 vanvittigt sexede filmrobotter

Ava fra den aktuelle sci-fi-film Ex Machina er det nyeste skud på stammen af sexede filmrobotter. Vi giver dig hende og fem andre, der aldrig ruster, selvom vi savler over dem.

Cyborg 2 - 6 vanvittigt sexede filmrobotter Cyborg 2

Casella "Cash" Reese

Hvem: Angelina Jolie

Film: Cyborg 2

Hvorfor: Det kan godt være, at Cyborg 2 var noget værre lort, men når en purung Angelina Jolie spiller en ualmindelig sexet robot, hvis formål er at udspionere og dræbe, er vi solgte. Der er ikke så meget at sige. Nyd lige det syn!

ANNONCE
Transformers: Revenge of the Fallen - 6 vanvittigt sexede filmrobotter Transformers: Revenge of the Fallen

Alice

Hvem: Isabel Lucas

Film: Transformers: Revenge of the Fallen

Hvorfor: Well, det er ikke fordi, Isabel Lucas har en vanvittigt stor rolle i Transformers: Revenge of the Fallen. Men når hun endelig er på skærmen, stjæler hun i den grad billedet. Hun er en robot skabt til, at vores hovedperson skal være sin hotte model-kæreste utro. For hold da kæft, hvor er hun lækker. I en scene forfører hun Sam med intentionen om at dræbe ham. Desværre for Alice lykkedes det ikke, da de bliver afbrudt af Sams kæreste Mikaela (Megan Fox). Behøver vi at sige, at det er en scene, der har eye candy for alle pengene? 

ANNONCE
Terminator 3 - 6 vanvittigt sexede filmrobotter Terminator 3

T-X

Hvem: Kristanna Loken

Film: Terminator 3

Hvorfor: Nok er hun ondskaben selv i den tredje film af Terminator-serien, men når man ser ud som T-X - eller Kristanna Loken - er alt andet ligegyldigt. I filmen er T-X sendt fra fremtiden for at dræbe John Connor og sikre, at maskinerne kommer til at være de altregerende herskere. Hvis vi var John Connor, ville vi nok have valgt at overgive os med det samme. For skulle vi slås ihjel af nogen, ville det ikke gøre noget, hvis det var af T-X.

ANNONCE
A.I. Artificial Intelligence - 6 vanvittigt sexede filmrobotter A.I. Artificial Intelligence

Gigolo Jane

Hvem: Ashley Scott

Film: A.I. Artificial Intelligence

Hvorfor: Well, sølle 30 sekunder er Gigolo Jane med i Spielberg's makværk fra 2001, men det gør alligevel, at vi accepterer filmen. Vi ved ikke meget om Ashley Scott's karakter, andet end at hun er den kvindelige version af Jude Law's Gigolo Joe; en androide, der lever af at have sex med ensomme husmødre. Og den tanke tænder os.

ANNONCE

Cameron Philips

Hvem: Summer Glau

Serie: Terminator: The Sarah Conor Chronicles

Hvorfor: Ja, okay. To gange Terminator på en liste, men det er ikke desto mindre nødvendigt. Cameron er lige som T-X en dræberrobot, men en god en af slagsen, da hendes formål er at beskytte John og Johns mor. Hvis alle robotter var lige så badass og lækker som Cameron, var det slet ikke nødvendigt at lave film eller serier med mande-robotter.

ANNONCE
 Ex Machina - 6 vanvittigt sexede filmrobotter Ex Machina

Ava

Hvem: Alicia Vikander

Film: Ex Machina

Hvorfor: I Ex Machina, der har dansk premiere i maj, spiller svenske Alicia Vikander - kendt for En Kongelig Affære - robotten Ava. En robot, hvis kunstige intelligens skal vurderes af programmøren Caleb. Og det er intet under, at Caleb forelsker sig i Ava. Det ville vi med garanti også have gjort.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce