Magasinet M!

7 nye filmtrailers der fik os til at glemme Super Bowl

Hvilken glæder du dig mest til?

7 nye filmtrailers der fik os til at glemme Super Bowl

Jason Bourne

Premiere: 28. juli

Den første film trailer der blev bragt under søndagens Super Bowl, var thrilleren vi alle længe har ventet på. Den femte Bourne film, har fået navnet 'Jason Bourne' og har selvølgelig goe' gamle Matt Damon med i hovedrollen.

Captain America: Civil War

Premiere: 28. april

I går offentliggjorde Marvel en ny trailer til den tredje superheltefilm i rækken om avengeren Captain America, 'Captain America: Civil War'. Der er lagt op til masser af slagmål mellem den ærkeamerikanske helt og blikdåsen Iron Man. Forvent også flere superhelte - naturligvis.

ANNONCE

The Jungle Book

Premiere: 14. april

Filmen er instrueret af Jon Favreau - der bl. a. også er manden bag 'Iron Man' - og er baseret på Disney's klassiske tegnefilm, 'Junglebogen'.

'The Jungle Book', er et live-action episk eventyr der blander foto realistiske CGI dyr og miljøer, der er med til at fordybe publikum i en fortryllende verden. Måske lyder 'Junglebogen' ikke ligefrem hårrejsende, men med vild CGI, en spandfuld nostalgi og fænomenale Bill Murray som Baloo, så kan det ikke gå helt galt.

ANNONCE

Independence Day: Resurgence

Premiere: 23. juni

Den episke science fiction film er igen instrueret af Roland Emmerich, og er efterfølgeren til 'Independence Day' fra 1996. 20 år efter det første angreb skal Bill "we will not go quietly into the night" Pullman, Jeff Goldblum og Liam Hemsworth igen kæmpe mod rumvæsner med store rumskibe. Spørgsmålet er bare, om vi kommer til at savne Will Smith? 

ANNONCE

X-Men: Apocalypse

Premiere: 19. maj

Den kommende superheltefilm 'X-men: Apocalypse' er efterfølgeren til 'X-Men: Days of Future Past' fra 2014 og dermed også den niende i rækken i X-Men-serien. Filmen handler om den første og mest magtfulde mutant, Apocalypse, som er vækket til live efter tusinder af år, og hvis mål er at skabe en ny verdensorden.

ANNONCE

 

Eddie the Eagle

Premiere: 31. marts

Filmen 'Eddie the Eagle' er baseret på en sand historie, som handler om Eddie Edwards, der i 1988 var den første brite til at deltage i OL i skihop. Den handler om en mands viljestyrke samt troen på sig selv, trods en hel nation imod sig. Med hjælp fra en oprørsk træner, præsterer Eddie et usandsyndligt og en historisk fremvisning i sin deltagelse til Calgary vinter-OL og vinder dermed fans hjerter over hele verden.

ANNONCE

Deadpool

Premiere: 11. februar

Filmen 'Deadpool' er baseret på Marvels tegneserie af samme navn, som har forbindelse til X-Men-universet. Dog skiller 'Deadpool' sig ud fra andre traditionelle superheltefilm, hvor heltene forsøger at redde verden fra forbrydere og onde skurke, er 'Deadpool' her ude på at hævne sig over sin skaber, hvilket gøres med selvironi, perverse kommentarer og en masse humor. Filmen har premiere i de danske biografer på torsdag og du kan læse vores anmeldelse samme dag.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce