Magasinet M!

7 sager, der banker dig i form

Det rigtige grej gør træningen mere effektiv, så her er 7 geniale makkere til motionen.

7 sager, der banker dig i form
ELEVATION TRAINING MASK 2.0

Udover at ligne superskurken Bane, er der faktisk flere fordele ved at spænde en maske på hovedet, når du træner. Elevation Training Mask 2.0 virker ved at begrænse din forsyning af luft, hvilket tvinger dig til at udnytte ilten langt bedre i kroppen og tage dybere åndedrag, så du maksimerer træningen - og når du alligevel skal svede, kan du vel lige så godt få det meste ud af anstrengelserne.

ANNONCE
7 sager, der banker dig i form
NEXERSYS BOXING SYSTEM

Det komplette træningsredskab er udstyret med 7 trykfølsomme plader, der registrerer hvor hårdt du slår og sparker, og så kan du følge med på en stor 19" skærm. Det er en effektiv måde at få banket en masse energi og frustrationer ud af kroppen, men du bliver faktisk også bedre til at nærkamp, fordi Nexersys Boxing System er læsset med træningsprogrammer, der viser dig forskellige slagkombinationer direkte på skærmen.

ANNONCE
7 sager, der banker dig i form
PRIMAL BELLS

Når det kommer til træning, er det meget godt at finde noget vildskab frem, og Primal Bells går lige på og hårdt. De pumpede kettlebells ligner aber, Så du får seje vægte til hjemme-pumperiet, og kettlebells giver jo en mere komplet træning end de låste maskiner i centeret.

7 sager, der banker dig i form
TITIN FORCE SYSTEM

Der er stadig masser af tid til at få skåret julemaven væk, og TITIN Force System hjælper med at banke træningen op i gear. Systemet består af 14 tunge gel-indlæg med en samlet vægt på 3,6 kg., som du kan smide i lommer i den inderste trøje og en ekstra kompressionstrøje til at fyre udenpå for at holde alle tingene på plads. Ja, du kunne også få ekstra vægt ved hjælp af metal, men TITIN's gel-indlæg sørger for, at du også kan bevæge dig under træningen.

ANNONCE
7 sager, der banker dig i form
TONINO LAMBORGHINI CICLOTTE

Det her er ikke nogen almindelig motionscykel, og Tonino Lamborghini Ciclotte er virkelig superbil-værdig ved at være lavet af kulfiber og udstyret med et sæde af Alcantara, mens du styrer modstanden ved hjælp af en touchskærm. Og så er styret selvfølgelig udformet som et par horn.

ANNONCE
7 sager, der banker dig i form
SKLZ SPEED CHUTE PRO DUAL

Det kan virke lidt skørt at spænde en faldskærm på ryggen, men det er faktisk bare sindssygt god træning. Sklz Speed Chute Pro Dual giver nemlig modstand, så du opbygger ekstra styrke i benene, når du øver spurter. Og så kan det jo godt være, at du skal høre på utroligt mange dumme jokes fra forbipasserende omkring, at du altså er landet på jorden, men så længe træningen går i bentøjet, kan det vel være lige meget.

ANNONCE
7 sager, der banker dig i form
ROGUE FITNESS SISU WAR HAMMER

Jeps, en hammer er et glimrende motionsredskab, og Rogue Fitness SISU War Hammer er speciallavet til organiseret CrossFit eller bare en tur i baghaven, når du trænger til at åbne ventilen og komme af med noget gas. Vægten kan du selv justere fra 6,4 kg. til 12,7 kg. afhængig af, hvor indebrændt du er. Det er en fed måde at komme i form på.

Så er du vist godt hjulpet på vej mod sommer-formen, men du kan altid tjekke Mandesager.dk efter endnu mere lir til træningen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce